Iată cum poți scăpa de mirosul urât al papucilor!

Transpirația este un fenomen natural care poate deveni rapid o problemă în viața de zi cu zi. Căldura și bacteriile nu ajută și vă pot transforma pantofii în niște mingi urât mirositoare. Din fericire, este posibil să spui adio acestei probleme cu ajutorul remediilor naturale. Nu veți avea nevoie de substanțe chimice sau deodorante!

Pantofii pot acumula mirosuri neplăcute de care este dificil să scapi. Cu toate acestea, este posibil să le eliminăm printr-un mod natural și eficient.

Sursa: Social media

Cum pot scăpa de mirosul de pantofi cu frunze de dafin?

Atunci când îi purtăm toată ziua, pantofii pot mirosi urât, iar acest miros poate persista chiar și după ce îi aerisim. Pentru a depăși această problemă, de ce să nu mergem pe calea naturală? Această tehnică ingenioasă vă va ajuta să obțineți pantofi curați și proaspeți.

Dafinul elimină mirosurile neplăcute din pantofi

Datorită aromei sale, această plantă este ideală pentru a elimina mirosurile neplăcute din pantofi.

Pentru a profita de puterile sale deodorante, puneți câteva frunze de dafin în interiorul pantofului și lăsați-le peste noapte. Se recomandă să repetați această operațiune o dată pe săptămână.

Există și alte modalități de a îndepărta mirosul urât din pantofi

În timp ce frunzele de dafin sunt eficiente, există și alte ingrediente la îndemână care te vor ajuta să obții pantofi curați și proaspeți.

Bicarbonatul de sodiu elimină mirosul de pantofi

Acest ingredient esențial în fiecare casă continuă să ne uimească. Pe lângă faptul că este un ingredient de nădejde în casă, bicarbonatul de sodiu poate fi un aliat eficient pentru pantofii care miros urât. Pentru a face acest lucru, amestecați un sfert de cană de bicarbonat de sodiu cu aceeași cantitate de praf de copt și o jumătate de cană de amidon de porumb. Turnați acest amestec într-o pereche de șosete de bumbac și puneți-le în interiorul pantofilor. Lasă deodorantul să acționeze peste noapte și mirosul neplăcut va fi absorbit.

Oțetul alb îndepărtează mirosurile urâte de pe pantofi

Acest agent antibacterian puternic este eficient împotriva mirosurilor neplăcute. Pentru a profita de el, trebuie să diluați puțin oțet alb cu aceeași cantitate de apă și să-l turnați într-o sticlă cu pulverizator. Apoi pulverizați soluția în pantofii care miros urât și lăsați să se usuce.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.