Modul în care a demisionat o româncă a devenit viral. Aceasta s-a decis să-și dea demisia în cel mai incredibil mod. Șeful său a încremenit și nu i-a venit să creadă care sunt motivele reale ale femeii.

Fiind extrem de sinceră și curajoasă, românca i-a scris șefului său motivele reale pentru care a ales să-și schimbe locul de muncă. Nu a mai suportat atmosfera de la serviciu, pentru că nu se mai simțea în largul său, astfel încât i-a descris amănunțit șefului motivele pentru care simte aceste lucruri.

Femeia a invocat motive solide și reale atunci când a redactat cerere de încetare a contractului de muncă, după care i-a lăsat-o șefului său pe birou. În loc de o banală cerere, aceasta a declarat că nu îi mai suportă pe colegii săi, deoarece sunt niște „bețivi” și „depravați”.

Mesajul viral de demisie al unei românce! Cum l-a anunțat pe șeful său că nu vrea să mai lucreze: „Nu-i mai suport pe colegii mei bețivi”
Știripesurse.ro

„Domnule Director, … vă rog a-mi aproba cererea de demisie, deoarece nu-i mai suport pe colegii mei bețivi și depravați. Eu nu consum băuturi alcoolice sau iarbă și nu vreau să ajung pe un drum greșit. Vă mulțumesc!”, a consemnat femeia în cererea prin care își anunța demisia, potrivit stirilekanald.ro.

Ce-i drept, demisia româncei a fost cu stil și într-un mod, cel puțin, original. Femeia a considerat că e cazul să-și „îndulcească” demisia.  Acest lucru, pentru că mesajul transmis de către româncă a adus o mulțime de zâmbete pe buzele celor prezenți pe Internet.

De regulă, momentul în care demisionezi ar trebui să fie plin cu tact. Să nu strici relațiile pe care le-ai legat atât cu șefii, cât și cu colegii. Este indicat să lași loc de eventuale colaborări. Ei bine, în cazul femeii respective, tactul, se pare, că a lipsit cu desăvârșire! Femeia a avut curajul și demnitatea să mărturisească exact ce are pe suflet.