Mesaje de Sfântul Nicolae 2022: Iată ce urări le poți face celor mai dragi persoane din viața ta.

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc, în fiecare an, pe Sfântul Nicolae. Cu toții avem persoane dragi cu acest nume cărora ar trebui să le spunem un „La mulți ani” călduros. Mai jos aveți câteva idei de mesaje pentru cele mai dragi persoane din viața dumneavoastră.    

Aproximativ  800.000 de români își sărbătoresc astăzi onomastica. Dintre aceștia, 510.000 sunt bărbați și 280.000 sunt femei. Din totalul româncelor care poartă numele Sfântului Nicolae, majoritatea se numesc Nicoleta. De asemenea, mai sunt sărbătorite și numele: Niculina, Nicolina, Niculița, Nicole sau Nikole.    

Același lucru se întâmplă și în cazul bărbaților. Majoritatea acestora se numesc Nicolae. Mai sunt și bărbați pe care îi cheamă Niculai, Neculai, Nicușor sau Nicolae. Mai sunt și sărbătoriți pe care îi cheamă Nicolăiță, Niculăiță, Culae sau Nicholaus.  

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Cele mai frumoase urări pentru persoanele dragi din viața ta

Astfel, cu siguranță fiecare dintre noi avem o rudă, un prieten, o persoană dragă care își sărbătorește onomastica în această zi. Iată ce mesaje îi putem transmite:  

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022  

  1. Cu ocazia zilei tale de nume îți doresc un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și multă dragoste! La mulți ani!  
  2. Îți doresc să ai parte numai de lucruri fericite! Sfântul al cărui nume îl porți să te binecuvânteze cu sănătate, bogăție și prosperitate în viață. La mulți ani!  
  3. La mulți ani! Îți doresc ca astăzi, de ziua ta de nume, să ți se îndeplinească dublu toate dorințele.   
  4. Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae îți doresc ca Dumnezeu să îți ofere de o sută de ori ceea ce îți dorești! Să ai mereu zâmbetul pe buze. La mulți ani!  
  5. Astăzi este o zi specială, pentru un om special! Îți doresc tot binele din lume! La mulți ani!  
  6. Fiindcă astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu persoanelor care îți urează numai lucruri bune. La mulți ani!  
  7. Chiar dacă nu sunt lângă tine să petrecem împreună cu ocazia acestei zile speciale, îmi doresc să știi că mă gândesc la tine și îți doresc o zi onomastică superbă! La mulți ani!  
  8. De ziua ta de nume îți doresc ca bucuria ta să nu se termine niciodată! La mulți ani!
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.