Chiar dacă nu mai fac parte din Familia Regală a Marii Britanii, fanii sunt încă înnebuniți după Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi soți s-au mutat în SUA pentru a începe începe o viață nouă, iar lucrurile merg minunat pentru ei. Au anunțat chiar că se pregătesc să devină părinți din nou.

Anul 2020 a fost un an plin de schimbări pentru foștii Duci de Sussex. Mai întâi au renunțat la titlurile lor regale, apoi și-au luat toate lucrurile și s-au îndreptat spre SUA. După aproape 10 luni de când au făcut acest pas important, viața lor a devenit calmă în cele din urmă.

Harry și Meghan au acum o casă nouă unde să-l poată crește pe micuțul Archie liniștiți. Locul este unul privat și modest, exact cum și-au dorit de la început. Se pare că scandalurile cu presa din ultimii ani le-au ajuns celor doi soți.

Archie va fi frate mai mare! Meghan Markle și Prințul Harry sunt pregătiți pentru încă un copil

Cum toate sunt exact cum și-au dorit, Meghan a început să se gândească la un al doilea copil. Ea deja și-a informat soțul despre această dorință a sa. Așadar, mai rămâne doar să așteptăm până își va anunța noua sarcină. Micuțul Archie este cea mai mare împlinire a celor doi soți, așa că nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că abia așteaptă să devină din nou părinți.

„Acum că sunt confortabili în noua lor casă și orice altceva legat de viața lor este asigurat și funcționează cum trebuie, Meghan i-a spus lui Harry că este timpul pentru un nou bebeluș. Este gata să devină mamă din nou și abia așteaptă să înceapă acest proces. Ea și Harry sunt amândoi foarte încântați pentru faza următoare a călătoriei lor de familie.”, a declarat o sursă apropiată cuplului.