Se pare că Meghan a devenit din nou subiect de bârfă pentru presa internațională. O cunoștință de-a femeii din copilărie, a ieșit în fața presei și a făcut declarații uluitoare. Se pare că Meghan își dorește să fie Prințesa Diana dar cu mai multe îmbunătățiri.

În prezent cuplul format din Meghan, Harry și micuțul Archie s-au stabilit în California. Femeia este extrem de fericită că s-a întors pe plaiurile sale natale și nu ezită să împărtășească și cu fanii experiența aceasta. Se pare că, din păcate, nu reușește să își găsească liniștea deloc. Persoanele cu care a interacționat de-a lungul timpului încearcă să îi distrugă relația.

Nu sunt deloc șocată de căsătoria lui Meghan cu Harry. Este ca și cum ar fi planificat asta toată viața. Obține exact ceea ce își dorește, iar Harry a căzut în plasa ei. A fost mereu fascinată de Familia Regală. Vrea să fie prințesa Diana 2. Ea va juca rolul ei abil. Dar sfatul meu pentru el este să fie precaut.”, a declarat pentru un reporter de la BBC Ninaki Priddy.

Meghan a fost acuzată că ar fi plănuit să intre în Familia Regală demult

Se presupune că femeia ar fi o prietenă foarte bună a ducesei. Aceasta afirmă că încă din timpul școlii Meghan și-ar fi dorit să intre cumva pe sub pielea unuia dintre membrii familiei regale. Acuzațiile sunt foarte grave și momentan nefondate.

Priddy a continuat să povestească și faptul că întâlnirea dintre Meghan și Harry nu a fost deloc întâmplătoare. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde un prieten comun le-ar fi făcut cunoștință. Se pare că acea persoană ar fi fost pusă de către Meghan să i-l prezinte pe Harry și să o ajute să îl cucerească.