În luna noiembrie a anului trecut celebra câtăreață de muzică populară Maria Cârneci și-a pierdut soțul din cauza unei boli grave. Recent ea a fost invitată într-o emisiune de televiziune unde a vorbit despre momentele grele când trece.

Reclamă

Maria Cârneci, despre moartea soțului: ”După ce a plecat nu-mi găsesc rostul”

Maria Cârneci a vorbit cu sinceritate despre ultimele clipe din viața soțului său. Artista a mai mărturisit că se simte pierdută și nu își găsește locul după decesul ceilui care i-a stat alături mulți ani din viață.

Artista a povestit cum soțul ei și-a dorit să nu fie îmbrăcat în haine colorate și a vorbit despre el ca fiind un om extrem de educat, cu care a avut o viață liniștită și care nu i-a adus probleme și supărări.

”Era bulversat, mă privea în ochi şi mi-a spus: Mari, tu, Edi, Ana, nepoatele şi toată familia aţi fost viaţa mea. Te rog să mă îmbraci cu ce îţi spun eu. Nu îmi pui nimic colorat pe mine. El m-a privit lung, i-au dat lacrimile şi, parcă, mă ruga să nu plec. I-am spus că plec şi că vin a doua zi, s-a uitat lung. Abia am ajuns acasă şi apoi m-a sunat nora mea şi mi-a spus că a murit. A fost un om care nu m-a supărat cu nimic. A fost un om educat. După ce a plecat nu-mi găsesc rostul”, a spus Maria Cârneci la o emisiune tv, artista având doar cuvinte de laudă la adresa soţului său.