Margherita de la Clejani a fost atacată în plină stradă.

Margherita de la Clejani a trecut prin momente de panică, după ce a fost înjunghiată pe stradă. Fiica Clejanilor a ajuns de urgență la spital, pentru a primi îngrijiri medicale! În ce stare se află acum? 

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată cu o lamă de bisturiu

Margherita de la Clejani are parte numai de probleme! Seara trecută, vedeta a fost înjunghiată de un bărbat în plină stradă, în timp ce se plimba prin București. Din păcate, fiica Clejanilor nu a fost singura victimă a acestuia, pentru că a mai încercat să înjunghie o altă femeie înaintea ei, notează Fanatik. 

Vedeta ar fi fost înjunghiată în piept cu o lamă de bisturiu, de către un bărbat aflat pe o trotinetă. Ea se plimba pe stradă, în timp ce a fost atacată. A ajuns pe mâinile medicilor, dar starea ei de sănătate nu a fost una gravă. Drept urmare, ea nu a dorit să rămână internată. În prezent, polițiștii încearcă să dea de urma bărbatului care le-a atacat pe cele două.

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată

În luna mai 2020, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui episod nu tocmai plăcut. După ce a consumat subtanțe interzise, tânăra s-a urcat la volanu mașinii personale și a provocat un accident în Capitală.

Conform raportului medicilor legiști, Margherita se afla sub influența cocainei, a metadonei, opiului și marijuanei în momentul în care a produs accidentul din București. Abia acum, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a primit vestea proastă din partea instanței de judecată.

Pentru o perioadă bună de timp, ea va fi pieton! Mai mult de atât, Margherita trebuie să plătească o amendă penală care se ridică la suma de 40.000 de lei. În caz contrar, aceasta riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru 200 de zile, potrivit Fanatik.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați, anunță Fanatik. 

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.