Când vine vorba de prețul imaginii sale, fiica celor doi artiști plătește scump

Margherita de la Clejani este una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone de la noi. Fiica celor doi muzicieni, Viorica și Ioniță, a devenit cunoscută în momentul în care și-a făcut apariția pe scenă alături de familia sa. Deși este extrem de talentată și carismatică, artista a lăsat muzica deoparte în favoarea modei. Tânăra deține o afacere cu haine și nu se plânge deloc de veniturile pe care le are. Chiar dacă obține bani frumoși din business, cheltuielile sunt pe măsură. Iată cât scoate din buzunar, lunar. 

Blondina adoră să trăiască în lux și opulență

Margherita de la Clejani a renunțat la cariera muzicală și acum se ocupă cu afacerea ei de haine din Capitală. Fiica Clejanilor câștigă o sumă impresionantă cu ajutorul atelierului de care se ocupă de ceva timp.

Vedeta este pasionată de ceea ce face și se dedică total muncii ei atunci când are de realizat o rochie. De altfel, prețurile pe care le cere pentru ținutele ei sunt pe măsura calității și a implicării de care dă dovadă.

Blondina și-a schimbat total viața în ultimii ani. Vedeta a renunțat la cariera de artistă și se ocupă acum de atelierul ei de creație, unde realizează ținute fabuloase.

Afacerea cu haine a ajutat-o foarte mult și în plan financiar. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani câștigă sume incredibile de pe urma creațiilor vestimentare. Deși a fost implicată în multe scandaluri de-a lungul timpului, Margherita s-a transformat într-o femeie serioasă și responsabilă și s-a axat foarte mult pe cariera ei.

Tânăra recunoaște că îi place să cheltuie sume mari de bani, însă acum are propria afacere și nu mai depinde de părinții ei de multă vreme. Margherita a recunoscut că mai apelează la ajutorul tatălui ei atunci când se întâmplă să rămână fără bani.

@starloveib♬ sunet original – i’m a star [email protected]

„Din banii pe care eu îi fac, investesc în materiale, în accesorii, în mine, în tot ceea ce eu sunt. Totuși, cheltui destul de mult, dar consider că merit și merit să am, pentru că știu cine sunt și ce pot”, a mărturisit Margherita de la Clejani.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii