Reclamă
Reclamă

Cei care au ajuns la plaja Tuzla susțin că măcar o dată în viață aceasta ar trebui vizitată. Locul incredibil uimește cu nuanțele azurii ale apei, deși Marea Neagră este recunoscută pentru culoarea închisă pe care o are. Fenomenul este fascinant pentru cei care poposesc în zonă. Majoritatea turiștilor susțin că plaja și apa de la Tuzla par desprinse dintr-un cadru exotic.

Plaja de la Tuzla, bucată ruptă din Seychelles?

Apa cristalină, de un albastru fascinant, dar și plaja deloc aglomerată face din această zonă a Tuzlei o atracție turistică aparte. Pentru a te bucura însă de acest loc splendid, drumul este unul destul de anevoios.

Plaja Tuzla are aproximativ 800 de metri de nisip fin. Din totalul acestora doar 300 de metri sunt amenajați, oferind turiștilor facilități diverse. Șezlonguri la prețul de 50 de lei și băuturi răcoritoare la bar cu tarife începând de la 12 lei. Facilități pentru care în Mamaia, cei mai mulți dintre turiști plătesc dublu.Pentru cei dornici să guste din deliciile marine, porția de hamsie costă 15 lei.

Plaja este monitorizată de salvamari și este echipată cu un punct de prim ajutor. Totodată, turiștii găsesc pe aceasta dușuri, dar și toalete.

Reclamă

Administratorul plajei, Ana Maria Malciu, susține că locul are un farmec aparte destinat unei anumite categorii de turiști.  Cei care preferă un astfel de colț de rai, departe de agitația și zgomotul cluburilor din Mamaia Nord de exemplu, poposesc an de an la Tuzla.

Până să ajungă în minunata oază de liniște a plajei cu nisip fin precum și a apei azurii de la Tuzla, turiștii au de trecut o provocare. Drumul pietruit, uneori doar parțial, face ca accesul cu mașina să fie o adevărată aventură.

Turiștii care își lasă autoturismele în praful de lângă plajă sunt avertizați că riscă amenzi uriașe.Situația devine și mai neplăcută pentru cei care vin cu trenul, fiindcă gara Tuzla este  într-o stare deplorabilă.

Reclamă
Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro