Iată ce trebuie să ai în locuință, pentru a atrage prosperitatea.

Lidia Fecioru a oferit noi sfaturi pentru a atrage prosperitatea în casă. Se pare că există anumite obiecte, care atrag energiile pozitive și care nu trebuie să îți lipsească din locuință sau trebuie amplasate în alte locuri.  Iată lucrurile de care trebuie să ții cont, pentru o stare financiară mai bună. 

Lucrurile care atrag bunăstarea

Bioernergoterapeutul susține că dacă în locuință ai o masă, este bine să fie rotundă sau ovală. Motivul are legătură cu faptul că, în acest fel, energiile pozitive circulă, ceea ce în cazul unei mese pătrate nu se poate. Marginile ascuțite atrag problemele în casă, dar și neliniște în familie.

Probabil și tu ai văzut acele familii care atârnă clopoții deasupra ușii. Ei bine, conform Lidiei Fecioru acest obicei nu este deloc unul bun, ci din contră. Clopoțeii se pun într-o altă parte a casei, dar nu la ușă, iar atunci când treci prin acea încăpere, dai cu mâna în ei. Se spune că sunetul lor atrage prosperitatea în casă.

( CITEȘTE ȘI: Secrete pentru atragerea banilor. Lidia Fecioru te învață ce trebuie să faci )

Mare atenție! Lidia Fecioru a dat verdictul: ce trebuie să ții neapărat în casă, pentru a-ți merge bine în toate
Pexels

Același lucru se spune și despre bănuții, care, de cele mai multe ori, sunt agățați deasupra ușii. La fel ca în cazul clopoțeilor, aceste obiecte atrag energiile pozitive.

Doar că, în această situație, trebuie mai multă atenție unde sunt plasați. Astfel că, locul lor nu este deasupra ușii, ci într-un loc înalt, dar prin care nu treci niciodată, pentru că în caz contrar, energiile bune nu mai circulă, ci vei atrage numai probleme pe plan financiar.

Un alt detaliu, pe care nu ar trebui să îl ignori este următorul: Lidia Fecioru a precizat că prosperitatea este atrasă, atunci când ai bani în buzunar. Dar, atenție, bani, nu cardul, pentru că în acest fel, energiile bune sunt oprite, prosperitatea fiind comprimată într-un card.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.