Când intri într-o cameră de hotel, te simți relaxat, mai ales când mediul este curat și confortabil.  Ti-e sete ? Un sfat: nu bea dintr-unul dintre paharele pe care le găsești în cameră.  Vă explicăm de ce în acest articol.

După o zi lungă la mare, la munte sau la drum, este firesc să-ți dorești să te relaxezi imediat ce ajungi în camera ta de hotel. Însă, înainte de a te simți pe deplin confortabil, experții te avertizează asupra unui lucru important: chiar daca menajera a curățat în întregime camera, exista un element de care trebuie neaparat sa te ferești de îndată ce pui piciorul în cameră.

Nu bea din paharele din camera de hotel!

Sursa: Social media

Vorbim aici despre pahare de apă și cănile de cafea. Deși sunt frumos împachetate sau acoperite, frumos aranjate într-un colț al camerei, aflați că sunt cele mai murdare obiecte din cameră . Potrivit unei investigații, chiar dacă  paharele par curate, există șanse mari să fie pline de germeni și bacterii. Drept dovadă, numeroase teste au arătat că acestea nu au fost înlocuite  sau curățate temeinic.

Astfel, cei care folosesc paharele în camera de hotel atunci când pleacă în vacanță se expun la un risc real și s-ar putea îmbolnăvi în orice moment. Ce e de făcut? De îndată ce vă întoarceți în camera dvs. de hotel , cereți imediat să vă fie schimbate paharele,

Foști angajați ai hotelurilor au recunoscut ei înșiși că paharele nu sunt întotdeauna spălate corespunzător. Adesea personalul de curățenie va clăti pur și simplu paharele cu apă, mai ales dacă constată că nu mai au urme vizibile. Se întâmplă chiar ca niște pahare din camera de hotel să nu fie spălate deloc. De ce ? Pentru că, de cele mai multe ori, menajerele se grăbesc să termine de pregătit camerele, pentru ca clienții să se poată instala cât mai repede.

Prin urmare, ei neglijează anumite „detalii”. Mai mult, fiți conștienți de faptul că până și aparatul de cafea poate fi suspect. Un sondaj realizat la noi în țară a arătat chiar că în 11 din 15 hoteluri, paharele lăsate în camere nu au fost niciodată spălate sau înlocuite. Cu toate acestea, mulți oaspeți nu știu nimic despre ele și le folosesc fără bănuieli. De acum înainte, fii atent!