Marcel Ciolacu uimește la fiecare apariție de-ale sale. Dincolo de discursul foarte bine formulat pentru a fura privirea, ținutele premierului sunt fără de cusur și sunt atent studiate din cap până în picioare. De departe, piesa de rezistență este perechea de pantofi pe care o asortează perfect fiecărui costum.

Faptul că economia țării este într-un stadiu dezastruos, nu mai este un secret pentru nimeni. Românilor le este din ce în ce mai greu să supraviețuiască și să țină pasul cu scumpirile. Premierul Marcel Ciolacu a promis că ne scoate din această gaură, ba chiar a găsit și metoda perfectă pentru asta.

Premierul vrea să crească taxele, iar principalii afectați de asta vor fi cei din clasa de mijloc, liber profesioniștii și cei care încasează venituri din drepturi de autor. Însă, dincolo de asta, se pare că Marcel Ciolacu nu prea este la curent cu valoarea banilor de la noi din țară și nu se sfiește să se afișeze cu pantofi extrem de scumpi.

Marcel Ciolacu, încălțat cu pantofi de mii de euro. Premierul a uitat de „patriotismul economic” pe care îl invocă în discursuri

Marcel Ciolacu nu se uită la bani

Premierul dă un ban și stă în față și, așa se face că, în timpul unui discurs a atras atenția cu pantofii pe care îi purta. Încălțămintea este una destul de selectă și nu oricine are acces la ea, mai ales dacă luăm în calcul și prețul. Pentru respectivii pantofi din piele fabricați în Italia, Ciolacu a scos din buzunar 1.580 de dolari.

Santoni, brandul care a semnat perechea de pantofi purtată de Marcel Ciolacu este un brand de lux care s-a remarcat la nivel global pentru produsele excepționale pe care le fabrică. Santoni este un brand cu tradiție, fondat în Italia care, de-a lungul timpului, a reușit să își formeze o clientelă aleasă.

Printre clienții fideli se numără și Marcel Ciolacu. Achiziția premierului i-a scandalizat pe români, mai ales că în fiecare discurs pe care îl susține promovează achiziția de produse românești.

@crizatorii Doar vorbe! #tiktok #trending #romania #fyp #ciolacu ♬ sunet original – Crizatorii