Mădălin Ionescu a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate, după ce s-a infectat cu noua tulpină Omicron.

Mădălin Ionescu a trecut prin momente groaznice, după ce s-a luptat cu Omicron, noua tulpină de COVID-19. Soțul Cristinei Șișcanu a fost nevoit să ceară ajutorul medicilor, după ce boala i-a afectat plămânii în proporție de 15%. Prezentatorul de la Metropola TV a făcut mărturisiri terifiante despre starea lui de sănătate. 

Mădălin Ionescu, internat de urgență la Matei Balș

După ce s-a externat din spital, Mădălin Ionescu a dezvăluit că a văzut moartea cu ochii, în urma infectării cu Omicron. Deși s-a tratat inițial la domiciliu, prezentatorul tv a ajuns, în cele din urmă, pe mâinile doctorilor de la Matei Balș.

„M-au sunat prietenii să mă întrebe dacă sunt pe moarte. Toată lumea s-a panicat. Am făcut pneumonie, într-adevăr. M-am dus la Matei Balș ca să aflu ce am, nu ca să rămân acolo. Am fost în ambulatoriu. Am făcut niște cocktailuri cu vitamine acasă, de asta am mâinile pline de vânătăi, dar nu am ajuns în stare gravă la spital sau în perfuzii. Plămânii mei au fost afectați 15%, din fericire pentru mine. M-am dus la timp la spital tocmai ca să nu ajung în stare gravă la spital.

M-am dus la timp, poate ajungeam în stare gravă. Am avut o formă ușoară, care, nu știu, pe un fond al nerespectării tratamentului, în prima fază, s-a mai acutizat. M-au ajutat medicii de acolo, care sunt excepționali. Excepționali medicii de la Balș. M-am dus pe picioare la spital.”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru Click!

foto: Instagram

A slăbit cât timp a fost izolat

Din păcate, virusul nu a fost deloc blând cu el! Plămânii i-au fost afectați 15%, a slăbit 5 kilograme în doar 3 săptămâni și a contactat o bacterie la nivelul gâtului. El a mărturisit că virusul l-ar fi luat dintr-un restaurant de lux din Poiana Brașov.

„Am dat apoi într-o altă infecție la nivelul gâtului. Nu am putut să mănânc, am slăbit cinci kilograme în timpul ăsta. Virusul l-am luat, cel mai probabil, de la Poiana Brașov. Am fost într-un restaurant celebru din Poiană, erau mesele unele lângă altele.”, a mai declarat Mădălin Ionescu, pentru sursa citată anterior.

Cu toate că are aproape o lună de când s-a infectat cu Omicron, el nici acum nu s-a refăcut complet. Înainte de a avea simptome specifice bolii, Mădălin Ionescu dezvăluia că nu crede în vaccinul anti-COVID.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.