Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trec prin momente destul de grele. După ce în urmă cu doar câteva zile Cristina Șișcanu a fost testată pozitiv, acum toți membrii familiei au contractat virusul ce face ravagii. Atât Mădălin Ionescu, cât și fetița celor doi, dar și părinții Cristinei au început să aibă simptome specifice.

Cristina Șișcanu și-a anunțat fanii din mediul online că după ce a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 l-ar fi transmis mai departe și membrilor familiei. Prima care a început să resimtă simptomele a fost chiar Petra, fetița celor doi. Ulterior și Mădălin Ionescu a început să se simtă rău și în cazul lui testul fiind, cel mai probabil, pozitiv.

Din păcate, virusul pare că s-a extins și la părinții Cristinei Șișcanu, care au început și ei să prezinte simptomele specifice. Pentru moment situația nu este una gravă, iar toată lumea se află sub tratament și în izolare.

„Suntem carantinați. Și Petra a avut simptome minore, mă rog. Cred că a făcut și temperatură în somn, la un moment dat și un pic i-a curs nasul. Suntem sub tratament. Mădălin a început să aibă simptome de aseară. A făcut testul PCR, astăzi așteptăm rezultatul, probabil va ieși pozitiv. Părinții mei, de asemenea, au simptome. Sper să trecem cu bine, eu nu mai am nimic.

Am avut doar temperatură într-o zi și dureri de oase, de mușchi, însă imediat ce am început să administrez tratamentul simptomele au dispărut. Sper ca peste o săptămână să scăpam. Doamne ajută!”, a spus Cristina Șișcanu, în mediul online.

Momente grele pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu! Toată familia acestora a fost infectată cu virusul SARs-CoV-2
Social media

Cristina Șișcanu, infectată cu virusul SARS-CoV-2

Deși au încercat să fie prevăzători și chiar și-au retras fetița de la grădiniță de teama virusului, se pare că nu s-au putut feri în cele din urmă. Prima care a contractat virusul a fost chiar Cristina Șișcanu, iar ulteriori restul membrilor familiei.

„Mă bucur că am fost foarte inspirați și nu am mai trimis-o pe Petra la grădi, nu mai știu… Cred că de aproape două săptămâni nu mai merge. Recent la ea în grupă a apărut un caz de COVID, evident, iar în felul acesta am ferit-o. Mulți dintre apropiații noștri s-au infectat cu virus adus de copii, fie de la grădiniță, fie de la școală.”, a declarat Cristina Șișcanu, în urmă cu ceva timp.