Mădălin Ionescu, fostul prezentator tv de la Kanal D, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a contractat noua tulpină Omicron. Cum se simte acum?

De mai bine de trei săptămâni, Mădălin Ionescu se luptă cu tulpina Omicron, după ce a luat virusul din familie. În acest moment, fostul prezentator al emisiunii ‘Wowbiz’ încă este izolat și nu se simte bine. Din păcate, virusul i-a afectat plămânii, în proporție de 15 la sută. 

Mădălin Ionescu trece prin momente groaznice de când a aflat că s-a infectat cu COVID-19, varianta Omicron. Deși s-a imunizat cu două doze de vaccin, bărbatul a povestit că a făcut o formă gravă a bolii. În schimb, soția lui, Cristina Șișcanu, și fiica lor, Petra, au avut simptome ușoare.

1. Mădălin Ionescu s-a simțit foarte rău după infectarea cu Omicron

Pe pagina lui de Facebook, acesta a precizat că a ajuns pe mâinile medicilor de la Matei Balș, cu plămânii afectați.

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a povestit fostul prezentator de de la Kanal D, într-un video emoționant pe pagina lui de socializare.

foto: instagram

2. Simptomele au fost grave în cazul lui

Inițial, soțul Cristinei Șișcanu a crezut că are o formă ușoară a bolii și a decis să se trateze acasă. Din păcate, starea lui de sănătate s-a înrăutățit, iar simptomele au revenit mai puternice. Pentru că nu se simțea deloc bine, a fost nevoit să ceară ajutorul specialiștilor.

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.

În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută. Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a adăugat prezentatorul de la Metropola TV.

3. Mădălin Ionescu nu credea în vaccin

Cu toate că are aproape o lună de când s-a infectat cu Omicron, el nici acum nu s-a refăcut complet. Înainte de a avea simptome specifice bolii, Mădălin Ionescu dezvăluia că nu crede în vaccinul anti-COVID.

„Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare. Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. Luați untură de bursuc că reface plămânii! Am luat și Arbidol, aveam de la soacră-mea, ne-au trimis niște rude. Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați.

E adevărat că am spus că această poveste are iz de servicii secrete, dar e cu totul altă poveste. Am spus că, fiind un virus artificial, e mai periculos ca unul natural, mai simplu de controlat. Au fost afaceri sinistre în spatele acestei povești, deturnări de fonduri, abuzuri. Nici o clipă nu am spus că virusul nu există, eu am un copil grav afectat de un virus, a mai spus Mădălin Ionescu.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.