1. Cea mai mare greșeală a multora dintre femei și a mai puținor bărbați este să se confeseze celui/celei cu care iese la prima întâlnire despre cât de mult l-a iubit pe fostul și câte au făcut împreună. Acest lucru eset total greșit, pentru că îl/o vei face să fugă de tine mâncând pământul. Acesta/aceasta va considera că încă nu ești pregătită pentru o relație.

Reclamă

2. Nu dezvălui motivele pentru care te-ai despărțit de fostul/fosta, chiar dacă ți se cere acest lucru în mod insistent. În mod instinctiv, în cazul în care va afla aceste lucruri, va încerca să fie bărbatul sau femeia ideală pentru tine, fără ca să fie și în realitate exact așa. Cel mai bine este să nu oferi detalii despre acest subiect care, de fapt, ar trebui să te privească doar pe tine și să lași lucrurile să meargă în mod natural.

3. Nu-i împărtăși ceea ce îți place să vezi la partenerul/partenera de viață sau cum să fie. La fel ca la punctul 2, va încerca să mimeze partenerul/partenera perfectă pentru tine fără ca tu să-ți dai seama. Mai devreme sau mai târziu, omul pe care, la un moment dat, îl credeai perfect, se va tranforma în cu totul altceva și vei ajunge să te învinovățești tot pe tine pentru schimbarea bruscă de comportament a lui/ei.

4. Nu întreține relații intime de la prima întâlnire, poate nici de la a doua și nici de la a treia. De cele mai multe ori, acest lucru odată făcut, cu greu va mai fi reparat. Mai ales în cazul femeilor, acestora li se vor oferi din start o etichetă, iar acea relație nu va dura deloc sau, din contră, va fi inexistentă, urmând să te părăsească imediat după. Un bărbat are nevoie de siguranță și de stabilitate. În niciun caz nu va fi atras de o femeia care cedează de la prima întâlnire. Sau poate chiar acest lucru își dorește femeia, aventură.