Poți avea un păr mătăsos doar folosind apa rece.

Toate fetele își doresc un păr mătăsos și frumos ca al vedetelor din reviste. Există câteva trucuri care te pot ajuta să rezolvi lucrul acesta extrem de simplu. Cu siguranță nu te-ai fi gândit că apa rece va produce miracole pentru părul tău.

Folosește-te de apa rece când te speli pe păr, iar acesta va deveni fin și foarte strălucitor. Chiar dacă nu vrei sa faci asta fiindcă este o senzație neplăcută, uneori, pentru a avea un păr superb, putem răbda câteva minute. Apa caldă usucă părul și îl încrețește, iar pentru asta ai avea nevoie de mai multe produse pentru a-ți hidrata părul. Totuși, există un mic truc pentru a accepta apa caldă mai ușor. Ai putea ține lângă tine o găleată cu apă rece și o cană mai mare. Te poți apleca în față, iar apa rece va ajunge doar pe păr și în cadă, nu pe tot corpul. După ce îți uzi părul, șamponează, aplică balsam și apoi te clătești cu apă rece.

După ce ai terminat, șterge-ți părul cu un prosop din bumbac, fără să tragi de el. Pentru un plus de strălucire, ai putea aplica puțin ulei de păr. Tot ce ai de făcut este să îți pui câteva picături de ulei de păr în mână, freci palmele între ele și dai pe tot părul. Procesul ideal este să întinzi de la vărfuri spre rădăcină, însă fără să aplici la rădăcină, ci doar pe lungimea firului de păr.

Pixabay

Usucă părul cu aer rece

Pe timp de iarnă, este ideal să-ți usuci părul pentru a nu dormi cu el umed. De preferat, este să folosești treapta de aer rece și asigură-te că aerul circulă dinspre rădăcină spre vârfuri. Îți poți descurca părul cu degetele, ca să-ți fie mai ușor. Pieptănatul se face doar pe părul uscat fiindcă părul umed este mult mai fragil și se rupe extrem de ușor, ceea ce nu își dorește niciuna dintre noi.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.