Sezonul nunților nu s-a încheiat încă, astfel că, ai la dispoziție numeroase variante de a-ți organiza fastuoasa petrecere chiar și toamna

Fie că ne dorim sau nu, sezonul cald s-a încheiat deja, iar toamna și-a intrat serios în drepturi. Cu toate acestea, dacă ai în plan să faci nunta curând, acest aspect nu ar trebui să te demoralizeze. Dacă alegi să îți organizezi evenimentul special din viața ta toamna, totul poate să capete o notă aparte.

Citește și

Cum își dorește Irina Rimes să arate nunta ei. Artista nu s-a ferit de acest subiect. VIDEO

Cu siguranță alegând o nuntă „tomnatică” îți vei surprinde plăcut invitații. De altfel, vei rămâne cu amintiri memorabile din ziua norocoasă. Iată câteva variante care te vor ajuta să pui la punct cea mai spectaculoasă nuntă în sezonul recoltelor.

Nuntă la hambar

Este un adevărat trend să organizezi o nuntă elegantă într-o locație atât de inedită. Moda a pornit din America unde „hangar weddings” sunt tot mai des alese de tinerii care vor să se căsătorească. În multe dintre cazuri, fostele hambare sunt transformate cu gust în adevărate săli de evenimente fastuoase.

De la imaginea unui loc anost, cu puțină inspirație, hangarul poate deveni o locație care îți taie răsuflarea. Florile, candelabrele, lumina, scaunele, sunt doar câteva dintre elementele ce aduc nota de eleganță în acest context.

În România, numeroși organizatori de evenimente s-au alăturat acestui concept. Lângă Capitală de pildă, găsești un astfel de loc spectaculos dacă vrei să ai o nuntă aparte.

Ceremonie în aer liber, în stil rustic

Nu toată lumea visează la o nuntă cu decoruri precum baloții de paie,  ștergarele țesute la război drept șervete sau muzică populară. Este însă cu siguranță o alegere pentru unele cupluri atrase de tradițional și rustic.

Această variantă îți permite să „jonglezi” nu doar cu decorul ci și cu bunătățile servite la nuntă. Poți opta pentru un salon de evenimente cu ieșire în natură. Poți amenaja de altfel pe o pajiște, lângă o pădure sau chiar lângă un râu, spațiul tău preferat de ceremonie. Pentru astfel de idei „năstrușnice” este indicat să apelezi la un organizator de evenimente care să te ajute să pui la cale conceptul la care visezi.

De altfel, poți alege să te bucuri de o nuntă în perioada toamnei și într-un salon clasic pentru astfel de evenimente. Optează însă pentru decoruri,flori, fețe de mese, funde pentru scaune în culorile toamnei. Ansamblul final va fi unul spectaculos.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.