Sacpă de depresie și de gândurile anxioase pe care le ai. Bioenergoterapeutul te învață ce să faci

Depresia este afecțiunea medicală tot mai des întâlnită în rândul oamenilor. De cele mai multe ori, ajutorul vine din partea medicilor, însă plantele pot face mari minuni. 

Nimeni nu s-ar fi gândit că sunătoarea are atât de multe proprietăți. Această plantă face minuni pentru oamenii care suferă de depresie.

Lidia Fecioru, despre efectele miraculoase ale sunătoarei

Când și cum trebuie folosită această plantă, a explicat chiar bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Sunătoarea este un tratament antidepresiv care stimulează eliminarea de serotonină. De fapt, îi putem spune chiar planta fericirii.

Atunci când suntem într-o situație grea, trecem printr-o perioadă grea a vieții noastre și avem senzația că ne prăbușim, e bine să bem 3 cești de ceai de sunătoare pe zi.

Mai există și tinctura de sunătoare. Putem lua 20 de picături de 3 ori pe zi.

Sunătoarea o putem da și copiilor, mai ales atunci când sunt în perioada examenelor. Inclusiv nouă, celor care nu mai avem ținere de minte.

social media

Ceaiul din această plantă este interzis femeilor însărcinate. Pentru că stimulează fotosinteza, nu avem voie să stăm la soare atunci când facem cură cu ceai sau tinctură de sunătoare.

Este o minune de plantă, pe care noi călcăm de foarte multe ori. Crește peste tot și ne putem folosi de ea oricând.
Putem înlocui orice ceai pe care îl bem dimineața, la prânz sau seară cu ceaiul de sunătoare.”, a povestit Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Atacurile de panică, tot mai dese în rândul oamenilor

Pentru cei care se confruntă cu această problemă, Lidia Fecioru vine și aici cu o rezolvare.

Social media

„E un exerciţiu pe care să îl facă cei care au atacuri de panică. Când avem un atac de panică, avem cinci lucruri de făcut foarte repede.

Trebuie să stabilim cinci lucruri pe care le vedem foarte bine.

Patru lucruri pe care le putem atinge în jurul nostru.

Trei lucruri pe care le putem auzi. Adică merge televizorul.Trebuie să ne concentrăm să auzim televizorul, sau să auzim o salvare de afară, sau vorbește cineva în jurul nostru.

Două lucruri pe care le putem mirosi.

social media

Și un singur lucru pe care îl putem gusta. Ceva dulce, sărat, acru, amar, acru. Asta trebuie să facem când avem atac de panică.

Deci, ne concentrăm să vedem lucrurile împrejur. Lumea de obice închide ochii și se strânge, se crispează și atunci e bine să facem aceste lucuri. Această tehnică se numește împământare.

Ne conectăm, ne împământăm și făcând aceste lucruri, noi aruncăm creierului nostru, o mingiuță și îi distragem atenția stării noastre. Creierul nostru controlează imediat starea și ieșim repede din atacul de panică. Sunt foarte mulți care au pățit asta în stradă.

Încercăm să ne așezăm jos și stabilim ce să vedem”, a mai spus aceasta.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!