În lume se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate despre care mai mulți sau mai puțini au auzit deja. Însă, o parte dintre ele întrec orice imaginație. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul unei tinere în vârstă de 26 de ani, din Marea Britanie. Englezoaica s-a măritat cu un covor căreia i-a declarat iubire eternă. 

Tânăra a uluit milioane de oameni după ce a recurs la un asemenea gest. Nimănui nu i-a venit să creadă că cineva poate face acest lucru. Ba mai mult, aceștia au fost de-a dreptul șocați să afle că prietenii ei au îndemnat-o să se căsătorească cu acel covor.

Cum a ajuns o tânără din UK să se căsătorească cu un covor

Bekki Cocks are 26 de ani și provine din Marea Britanie. Este o mamă singură care ulterior s-a îndrăgostit de un covor. Știm că vi se pare incredibil, însă, se pare că este adevărat. Aceasta a avut parte de o cununie fastuoasă la care au participat și prietenii săi apropiați. Mulți dintre ei au sfătuit-o pe tânără că se căsătorească cu covorul dacă îi place atât de mult, iar aceasta fără să stea pe gânduri, a luat una dintre cele mai bizare decizii din lume.

Cu toate acestea, prietenii lui Bekki nu s-au așteptat să le și trimită invitațiile la nuntă. În timpul ceremoniei, englezoaica i-a declarat dragoste veșnică noul său „partener”. Momentul a avut loc sub ochii mai multor invitați speciali, iar ceremonia a fost cu adevărat oficiată.

 Leșini de râs! O englezoaică s-a căsătorit cu un covor urât, dintr-un motiv hilar. Când vei auzi asta, vei rămâne fără replică. FOTO
The Sun

Cum s-a desfășurat ceremonia celor doi

Bekki i-a dat numele „Mat” mochetei sale preferate și s-au bucurat de o lună de miere, acasă, în Greater Manchester. Blondina a fost îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, clasică. În fața altarului, aceasta i-a promis lui Mat că îl va îngriji „până când moartea îi va despărți”.

„Îmi petrec atât de mult timp îngrijindu-l, curățându-l și îl aspir de două ori în fiecare zi și mă asigur că arată întotdeauna cel mai bine. Nu mi-aș putea imagina cum e fără el.”, spunea Bekki conform presei străine.