Alegerea unei energii mai economice, mai ecologice si sustenabile a fost pe lista multor proprietari de case in ultima perioada de timp.

Alegerea unei energii mai economice, mai ecologice si sustenabile a fost pe lista multor proprietari de case in ultima perioada de timp. Odata cu scumpirea semnificativa a gazului, multi dintre utilizatori au ajuns la concluzia ca lemnul ofera o autonomie totala in gestionarea cheltuielilor la incalzire, fiind si un tip de combustibil natural si regenerabil. Prin urmare, s-a dezvoltat un interes tot mai mare pentru echipamentele termice care utilizeaza combustibil lemnos in vederea asigurarii confortul termic in case, cabane, case de vacanta sau alte constructii cu posibilitatea evacuarii fumului in exterior.

Acceseaza catalogul PE FOC si descopera o gama generoasa de sisteme de incalzire pe lemne, cu un randament termic inalt si toate elementele necesare in vederea evacuarii gazelor arse in mod sigur si profesional:

SOBE PE LEMNE

Optand pentru o soba pe lemne, disponibila in oferta bogata PE FOC, te vei bucura de un confort termic la superlativ si de o ambianta inconfundabila in locuinta ta. Alege produsul ideal dintre modelele din fonta sau cu samota, decorate in stil rustic sau modern, mini sau suspendate si proiectate respectand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in domeniul termic.

O soba pe lemne va deveni in cel mai scurt timp elementul de atractie din intreaga locuinta, dar si o sursa de caldura fiabila in anotimpul rece.

SEMINEE PE LEMNE

Poate una dintre cele mai impresionante surse termice atat din punct de vedere al esteticii, cat si functionalitatii este semineul pe lemne. Achizitionand un focar de semineu trainic si profesional din catalogul PE FOC, beneficiezi de principalul element din constructia oricarui tip de semineu, fie el unul economic, profesional (gama PRO) sau premium, pe colt, cu materiale de calitate superioara.

Opteaza pentru produsul potrivit locuintei tale din varietatea de modele pe drept sau pe colt, cu aspect inovativ sau rustic si placaj din caramida, marmura, piatra sau teracota!

COSURI DE FUM

Fie ca optezi pentru o soba pe lemne trainica sau pentru un semineu profesional, hornul este componenta cea mai importanta pentru o evacuare a fumului sigura si eficienta. Alege un cos de fum calitativ din material ceramic sau inox si perfect pentru amplasarea in interior sau la exteriorul locuintei tale. 

Cosurile de fum profesionale din catalogul PE FOC sunt prevazute cu tubulatura de samota si garanteaza siguranta si confort in utilizare, indiferent ca sunt racordate la un semineu, o soba, termosemineu, centrala sau orice alt tip de echipament pe combustibil lemnos!

Astfel, daca si tu iti doresti sa treci la o sursa alternativa de incalzire mai economica, mai sustenabila si prietenoasa cu mediul, poti gasi sistemul termic ideal in catalogul online PE FOC. Alege o soba pe lemne trainica sau un semineu cu design autentic, alaturi de o solutie sigura de evacuare, si beneficiezi de consultanta gratuita la orice produs, dar si de transport asigurat la usa ta!

Share.

Pasionat de SEO si content writing, Ionut scrie pentru substantial.ro inca din 2018.