La prima vedere, nu ai vedea legătura dintre numărul de telefon și viața ta, însă realitatea nu este așa. Numerologia spune că numărul de telefon ne influențează deciziile în viață, dar și dacă avem noroc sau nu. 

Destinul tău este influențat de numărul de telefon

Numerologia spune că numărul de telefon ne influențează viața. Numerologul Cristina Udrescu a precizat în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena Stars care sunt cifrele norocoase, dar și cele care îți aduc ghinion. Nu doar numerologia crede în acest lucru, ci și studiile științifice care indică același lucru.

Legătura neștiută dintre numărul tău de telefon și propria viață. Ce spun studiile despre modul în care ne influențează existența
Pexels.com

,,Ca să aflăm vibraţia numărului de telefon, trebuie să adunăm toate cifrele care formează numărul de telefon. Numărul la care ajungem e format din două cifre, pe care le adunăm. Astfel, obţinem un număr de la 1 la 9. (…). Dacă e o cifră care se repetă de trei ori, atunci aceea este vibraţia numărului tău de telefon.
Numărul 1 e un număr foarte, foarte puternic şi atunci e un număr norocos. Aduce un foarte mare elan. (…). Aduce mai puţin noroc pentru zona afectivă, zona relaţiilor. E un număr predispus spre a da ordine. (…). E benefic pentru cei care sunt şefi, antreprenori.

Numărul doi – e numărul care aduce cea mai multă armonie, atrage foarte mult oamenii. Nu e norocos pe zona financiară, iar uneori îi predispune spre pierderea banilor.

Numărul trei – aduce foarte mult noroc în zona creativităţii. În special în zona romanelor. În schimb, îi predispune spre cheltuieli foarte, foarte mari.

Numărul patru – dintre toate numerele. Putem spune că e unul ghinionist: aduce rutină, nu aduce deschidere pe niciun plan. (…)

Numărul cinci e un număr cu precădere extrem de norocos, deschis. Cei care au acest număr ca vibraţie a numărului de telefon vor călători foarte mult, (…), poate să le aducă multe câştiguri în legătură cu străinătatea. Sunt buni comercianţi, negustori. (…)”, a spus numerologul Cristina Udrescu în cadrul emisiunii ,,Star Matinal” de la Antena Stars.