Reclamă
Reclamă

TikTok-ul este plin de activități amuzante. Internauții sunt mereu puși pe glume și vor să-i facă și pe ceilalți să râdă. Și… cum o pot face altfel decât filmând și publicând imaginile pe populara rețea de socializare?! Unul dintre clipurile virale care circulă într-o veselie pe TikTok la acest moment, este al unui tânăr care le-a făcut o farsă de zile mari unor clienți de la o terasă. 

Cum a făcut un tânăr a făcut „misto” de doi clienți ai unei terase

Băiatul și-a pus un plan tare haios la punct. A cumpărat un pistol cu apă de plastic, l-a umplut iar apoi a ieșit cu el la „atac.”. Puștiul și-a luat drept țintă două „victime” ce stăteau la o terasă. A parcat mașina în dreptul lor, a deschis geamul și s-a făcut că vorbește la telefon în timp ce trăgea cu pistolul cu apă către ei, pentru ca cei doi să nu-și dea seama că el este „vinovatul”.

Bărbații așezați la masă erau tare nedumeriți și se uitau în toate direcțiile pentru a-și da seama cine îi stropește cu apă, sau cel puțin de unde vin acele „picături de ploaie”, căci nu prea părea să plouă. Ei bine, tânărul a continuat să facă același lucru de câteva ori, iar reacțiile celor doi bărbați au fost de fiecare dată aceleași. Totul până când….aceștia și-au cam dat seama.

La un moment dat, clienții restaurantului au fixat direcția din care veneau stropii de apă și chiar dacă le-ar fi fost greu să creadă, tot au pus ochii pe puștiul din mașină și și-au dat seama că el este vinovatul. Întreg momentul a fost tare amuzant, însă nu te sfătuim să faci și tu acest lucru. De ce? Cine știe de ce român nervos vei da…și vei avea parte de un circ neașteptat! Până una alta, urmărește imaginile. Sigur vei râde cu gura până la urechi!

Reclamă

 

@migomasr8 #ميجوز#??????????????? ♬ الصوت الأصلي – migomasr8

Reclamă
Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro