Cât a scos din buzunar un tursit japonez pentru un apartament în cadrul hotelului tematic de la Untold.

Prețurile la cazări în Cluj-Napoca au explodat. Un turist japonez a închiriat un apartament, în hotelul Radisson Blu. Nimic ieșit din comun până aici. Însă, suma pe care a scos-o din buzunar pentru a sta aici este colosală. Acesta a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro pentru camera respectivă. 

Un om de afaceri din Japonia a plătit o sumă colosală pe cazare, la un hotel din Cluj-Napoca, de 5 stele. Hotelul respectiv, va avea timp de 6 zile, între 3 și 8 august, tematică UNTOLD. Desigur, cei mai curioși să încerce experiența unui hotel cu tematică sunt turiștii. Astfel, cel mai spectaculos apartament din cadrul acestui hotel a fost închiriat de către un japonez. Cât a trebuit să scoată afaceristul din buzunar pentru a petrece câteva zile în una dintre cele mai exclusiviste camere din acest hotel. Prețul este colosal!

social media

Hotelul se află chiar în inima festivalului

Hotelul respectiv se află chiar în spatele stadionului Cluj Arena. Practic, hotelul se află chiar în inima festivvalului. Este vorba despre hotelul Radisson Blu, care este hotel tematic UNTOLD. Mai mult, se pare că un turist japonez a dat dovadă de opulență maximă.

Acesta a închiriat una dintre cele mai exclusiviste apartamente din cadrul hotelului. Astfel, bărbatul a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro pentru apartamentul respectiv, pentru 4 nopți de cazare.

Pe lângă surprizele pregătite de organizatori pentru turistul japonez, se numără și amplasarea unui pupitru de DJ în cameră.

Hotelul în cauză le va oferi celor cazați acces la petrecerile exclusiviste cu DJ, evenimente culinare inedite, cocktails bars cu băuturi extravagante și multe momente de relaxare și răsfăț. În ceea ce privește facilitățile hotelului tematic, acesta pune la dispoziția turiștilor mai multe spații de beauty, zone de top-up pentru încărcarea brățărilor cu bani și posibilitatea de a servi micul dejun la ore mai târzii.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.