Câteva reguli de bune maniere în restaurant.

Eticheta la masă sau manierele la restaurant sunt neglijate din ce în ce mai tare în ziua de astăzi. Nu numai eticheta la masă, ci și eticheta în general. Femeile iubesc bărbații manierați.

Poți să fii cel mai frumos bărbat din lume și să ai un portofel plin de bani, dar dacă nu știi cum să te descurci și să te porți în societate, nu vei ajunge prea departe cu o femeie care știe ce vrea de la viață.

Sursa: Social Media

Acesta este unul dintre motivele pentru care bunele manierele sunt importante. Dacă ții cont de bunele maniere la masă, pe stradă, la întâlniri de afaceri sau oriunde există interacțiune socială , oamenii te vor percepe diferit și te vor privi cu mai mult respect.

Cine intră primul în restaurant?

Dacă plănuiești o cină cu o prietenă sau alți oaspeți într-un restaurant, există câteva reguli pe care un bărbat trebuie să le respecte întotdeauna atunci când vine vorba de maniere la restaurant.

Dacă ești la o întâlnire cu o femeie frumoasă, când intri în restaurant, intri primul. De ce? Deoarece, interiorul restaurantului este un teritoriu necunoscut și obligația fiecărui bărbat este să-și protejeze partenera în toate situațiile neplăcute care pot apărea neprevăzut. Când intră în restaurant, bărbatul merge în față.

Bărbații aleg masa la care vor sta. Dacă nu există nicio rezervare si trebuie să alegi o masă trebuie să alegi dimensiunea potrivită a mesei care ți se potrivește ție și companiei tale. Dacă ești doar tu și femeia ta, nu vei sta la o masă pentru șase persoane.

Ce trebuie să facă un bărbat într-un restaurant ?

În cazul în care femeia are o jachetă pe care vrea să o dea jos, bărbatul o ajută să se dezbrace. Când se așază la masă, bărbatul ar trebui să-și ajute partenera trecând în spatele ei și trăgând scaunul și apoi aducându-l înapoi în timp ce ea se pregătește să ia loc.

Astăzi, chelnerul va însoți la masă oaspeții și o va ajuta femeia să se așeze. În cazul acesta, bărbatul ar trebui să îl lase să o ajute el pe partenera sa. Nu e nevoie să insiste.

Eticheta locurilor în restaurant pentru un cuplu cere ca bărbatul să stea cu fața la ieșirea din restaurant. Bărbatul ar trebui să fie întotdeauna în măsură să se uite în jur pentru a-și proteja partenera în cazul în care se întâmplă ceva neplăcut.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.