Muzică și distracție sub semnul Întorsura Fest

Când vine vorba de divertisment, Întorsura Fest 2023 pare să aibă toate ingredientele pentru a satisface și cele mai diverse gusturi. De la trupe consacrate ale scenei muzicale românești, precum Cargo, Taxi sau Ștefan Bănică J.r., la performanțe inedite de cascadorii și parada moto oferită de Doomstriker România, întreaga atmosferă promite a fi electrizantă.

La Întorsura Fest, muzica va răsuna puternic în fiecare din cele trei zile de festival. Programul include Festivalul Național de muzică pentru trupe de copii „Împreună, formații pentru viitor”, momente artistice cu trupa TAXI, dar și spectacole ale legendarei trupe CARGO. Duminica, ultima zi a festivalului, va culmina cu apariția pe scenă a unor nume mari ale industriei muzicale românești precum Puya, Vescan și Ștefan Bănică J.r.

 

O paradă moto ce promite să fie memorabilă

Un alt element de atracție al festivalului este paradă moto, ce va avea un traseu prelungit față de edițiile anterioare, până în Brădet. Responsabili pentru organizarea acestui eveniment sunt cei de la Doomstriker România, un club moto law enforcement, recunoscut atât în țară, cât și peste granițe. Membrii acestui club și-au făcut o misiune din a face oamenii fericiți și a contribui la educație, respectând în același timp principiile de familie, fraternitate, loialitate și adevăr.

Doomstriker LEMC România este o prezență activă pe scena motociclismului românesc, cu șase filiale active în Muntenia, Crișana, Transilvania, Dobrogea, Banat și Oltenia. Înființat în ianuarie 2020, clubul a reușit să se impună printr-o abordare autentică a motociclismului, îmbinând pasiunea pentru motoare cu o preocupare constantă pentru comunitate.

În concluzie, Întorsura Fest 2023 pare a fi destinația ideală pentru cei în căutarea unei experiențe unice, pline de muzică, distracție și emoție. Oricine dorește să participe la un eveniment epic, cu artisti consacrați, cascadorii impresionante și o paradă moto de neuitat, este așteptat cu brațele deschise în acest cadru natural superb, unde frumusețea munților se împletește cu răsunetul muzicii și zumzetul motoarelor.

Surprize pregătite de organizatori pentru toate gusturile

În cadrul festivalului Întorsura Fest, vizitatorii vor fi întâmpinați cu numeroase surprize. Una dintre cele mai așteptate momente va fi Orbán Gabi Show, un spectacol în care fostul participant la „Românii au talent”, Gabi Orbán, va executa cascadorii pe bicicletă.

Organizatorii Întorsura Fest își propun să ofere nu doar distracție și relaxare, dar și un mediu în care vizitatorii pot să cunoască și să interacționeze cu diferite culturi și pasiuni. Întâlnirile cu artiștii, participarea la paradă moto și posibilitatea de a vedea cascadorii pe bicicletă sunt doar câteva dintre oportunitățile care îi așteaptă pe cei ce vor lua parte la festival.

Întorsura Fest 2023 pare să fie un eveniment ce nu trebuie ratat, un festival ce îmbină muzica, motociclismul, cultura și comunitatea într-un mod armonios și autentic. Ne așteaptă trei zile pline de evenimente captivante, artisti de top și distracții de neuitat, toate în frumosul cadru natural oferit de Întorsura Buzăului.