Pelerinii au rămas șocați să vadă cum arată, de fapt Sfântul Mormânt al lui Hristos. Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase!

De-a lungul timpului, românii „necredincioși” au speculat fel și fel de lucruri, cum că Sfântul Mormânt al lui Iisus Hristos nu ar exista. Ei bine, cei mai mulți vizitatori care merg în pelerinaj la Ierusalim, au publicat mai multe videoclipuri pentru a le dovedi românilor că locul cu pricina chiar există, Ba mai mult, acesta chiar merită vizitat!

Cum arată Sfântul Mormânt al lui Iisus și ce spun pelerinii despre acesta

Locul arată de-a dreptul spectaculos. Încăperea este formată numai din pereți și podele de piatră, toate parcă ruinate de-a lungul timpului, sau mai bine spus, vandalizate ca după război. Totuși, turiștii sunt de părere că locul emană o liniște incredibilă și că se simte o căldură extrem de primitoare acolo. Mulți spun: „Mormântul lui Iisus e gol, el nu e aici, a înviat!”. A privi Mormântul Sfânt sau a păși pe locul de veci al Acestuia reprezintă adevărate gesturi ale mântuirii pentru pelerini.

De-a lungul vremii, Biserica Mormântului din Ierusalim a trecut printr-o serie de atacuri violente soldate cu incendii. Ba mai mult, aceasta a fost grav avariată de cutremure. În anul 1009, clădirea a fost distrusă complet și apoi s-a reconstruit de la zero. Cel mai bine ar fi să urmăriți voi videoclipul și să vă dați cu părerea despre ceea ce vedeți acolo. Cert este că totul arată de-a dreptul incredibil!

@bijidinbarbulesti10 #Israel#jerusalem #isus #hristos ♬ sunet original – BijidinBarbulesti

Dovezile care atestă faptul că Hristos a existat pe pământ

  • Potrivit istoricilor, epistolele lui Pavel au fost scrise la 25 de ani de la moartea lui Iisus din Nazareth. Biografia Mântuitorului, scrisă de altfel tot de Pavel a fost realizată la diferență de 40 de ani de la crucificarea lui Iisus Hristos.
  • Se pare că o altă dovadă iese la iveală prin faptul că politicienii romani Plinius și Tacitus au scris că Iisus a fost executat în timpul guvernării lui Pilat din Pont, în Iudeea (26-36). Date care corespund de altfel cu cele din Evanghelii. Important de știut este că cei doi romani nu erau de acord cu religia creștină.
Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.