Reclamă
Reclamă

Un filmuleț de pe Tik Tok a devenit viral pe Internet. Un tânăr a descoperit la microscop ceva ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. În clipul care a devenit viral pe toate rețelele de socializare, se poate observa cum un tânăr se uită la un biscuite oreo cu microscopul și remarcă ceva ieșit din comun. Utilizatorii de Tik Tok au observat nereguli în ceea ce a prezentat tânărul respectiv și i-au lăsat diverse mesaje în comentarii.

Părând că este șocat și îngrozit de ceea ce a văzut cu microscopul, tânărul a exclamat: „it’s kaka!”. În loc de un banal subiect pe care îl putea aborda pe Tik Tok, tânărul și-a dorit ceva „special” care să-l aducă în prim plan pe toate rețelele de socializare. Altfel spus, acesta își dorea să devină faimos. Ce-i drept, ideea lui a fost, de-a dreptul, originală și foarte amuzantă. Tânărul a considerat că e cazul să-și „îndulcească” fanii, pentru că filmulețul postat de către acesta a adus o mulțime de zâmbete pe buzele celor prezenți pe Internet.

@baderalsafar#baderalsafar #foryou #fyp #foryoupage

♬ original sound – джузель

Reclamă

Comentariile nu au întârziat să apară, ba chiar au curs lanț. Reacțiile publicului au fost diverse. Unii au contestat rezultatul prezentat de respectivul tânăr în clip, iar alții s-au amuzat pe cinste.

Care au fost reacțiile publicului de pe Tik Tok?

Unele dintre comentariile lăsate de utilizatorii de pe Tik Tok au fost următoarele:

  • „Dumnezeule, mor de râs! M-am uitat la asta de 10.000 de ori!”;

  • „Frate, te rog să nu-i lași pe cei care te urăsc să te influențeze, ești o persoană uimitoare și continuă să faci treabă bună”;

  • „noua zicală: deci trendul caca”;

  • „tu spui că oreo este caca. Frate, respect pentru tine”;

  • „nu știu ce să zic, dar este delicios”;

  • „frate, ești exagerat”;

  • „scuze, frate, dar ai o vârstă”;

Tânărul respectiv a câștigat simpatia multor persoane, chiar dacă alții l-au criticat, deoarece nu prezintă lucruri reale și nu doar ceva care să trezească amuzament în rândul publicului.

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro