Și-a dorit un bronz uniform și s-a trezit cu o problemă majoră a tenului

O cosmeticiană din Londra a trăit momente groaznice pe o plajă din Sunny Beach, Bulgaria. Aceasta a adormit pe plajă, timp de 30 de minute, fără protecție solară la 21 de grade Celsius. Când s-a trezit și a văzut ce i s-a întâmplat, a avut parte de un șoc.

O turistă a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în timpul sejurului din Bulgaria. Aceasta a dormit timp de jumătate de oră la malul mării. Însă după ce s-a trezit și a văzut ce s-a întâmplat cu textura pielii, a rămas fără cuvinte.

Sirin Murad are 25 de ani, este cosmeticiană și recent a fost într-o vacanță în Bulgaria. Aceasta a mers în zona Sunny Beach, cu familia ei și avut marte de un moment șocant, după ce a adormit pe plajă, la 21 de grade Celsius, lângă piscină și fără protecție solară.

Incident nemaiîntâlnit! O tânără a trăit un coșmar pe o plajă din Bulgaria. S-a trezit cu fața ca de plastic
Spynews
Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii