Dacă ai de gând să-ți deschizi o afacere în Capitală și nu știi în ce zonă s-o faci, iată câteva sfaturi care o să-ți prindă bine

Ana Țepuș este una dintre cele mai cunoscute persoane de Business Manager. Recent, pe TikTok aceasta a făcut un videoclip prin care le-a prezentat internauților un ansamblu de aspecte care vizează deschiderea unei afaceri în Capitală. Iată ce trebuie să ai în vedere pentru a reuși să îți dezvolți un business de succes. 

Motivele pentru care Calea Plevnei este o opțiune pentru a-ți deschide o afacere

„Sectoarele din București sunt dispuse ca frunzele unui trifoi cu 4 foi. De fapt, chiar în 4 sectoare era împărțită Capitala în perioada interbelică, iar acum sunt în centru la confluența dintre sectoarele 1,5 și 6, pe o stradă cu o poziționare strategică: Calea Plevnei.

De ce strategică? Păi dacă ești persoană juridică și îți dorești un sediu mai cu ștaif de sector 1, dar nu ai buget de Primăverii, Calea Plevnei este o opțiune. De ce? Pentru că partea stângă, în sensul de mers spre Cișmigiu aparține sectorului 1. Iar dacă vrei să fii mai low-profile, partea dreaptă aparține sectorului 6. 

De asemenea, dacă vrei să-ți deschizi un business în domeniul serviciilor, cum ar fi: un restaurant, o cafenea, un salon, o sală de Pilates, că tot se poartă, Calea Plevnei este din nou o opțiune. Pentru că dezvoltările imobiliare noi din zonă, atât rezidențiale cât și de business, sunt multe. În plus, există un deficit de ofertă pe servicii.”, a explicat Ana Țepus, într-un video pe TikTok.

Care sunt prețurile medii în zonele clasice și prețurile pe imobiliarele noi

„Prețul mediu pe metru pătrat la proprietățile care includ și teren și construcții, undeva într-o zonă clasică, este de obicei undeva la 1.050 de euro, dacă calculăm mp de teren. Ori undeva la 1.500 de euro, dacă calculăm mp de construcție. În dezvoltările imobiliare noi, prețurile sunt de 2.000 de euro pe metru pătrat util.”, mai spune Ana Țepuș.

Tu ce părere ai? Merită să-ți deschizi o afacere?

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.