Vreme de 8 ani, Nicolae Guță a format un cuplu cu Narcisa Balaban. După un șir îndelungat de certuri și scandaluri, cei doi au ajuns la despărțire. Celebrul manelist și bruneta au împreună un băiat, pe care artistul îl cam neglijează. Copilul a rămas în custodia Narcisei, care are grijă să-i ofere un trai bun. Pe de altă parte, bruneta nu se mai îngrijește de propria mamă. Femeia cerșește pe străzile din Focșani, în speranța că cineva îi va da bani pentru mâncare. 

Fosta soacră a lui Nicolae Guță cere bani pe stradă, pentru a-și cumpăra mâncare

Fosta soacră a lui Nicolae Guță cere bani pentru a supraviețui. Mama Narcisei Balaban a putut fi zărită în repetate rânduri pe străzile din Focșani, zgribulită de frig, în timp ce implora trecătorii să-i dea câțiva bănuți. Deși fiica ei o duce foarte bine în Capitală, se pare că Narcisa nu-și ajută deloc mama. Bruneta este mai preocupată de relația ei cu un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Pe rețelele de socializare, Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guță, își etalează viața luxoasă, în vreme de mama ei stă în frig, cu o pancartă în mână prin care cere bani sau de mâncare.

Anul trecut, Narcisa posta pe Facebook o imagine în care apărea alături de cea care i-a dat viață.

„La mulți ani ❤️mămica mea frumoasa sa te țină Dumnezeu sănătoasă , te iubesc , chiar dacă nu sant lângă tine ❤️ ai fost și ești puterea mea 🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ inima mea,, a fost mesajul postat de Narcisa Balaban.

social media

Nicolae Guță își neglijează propriul copil

În urmă cu ceva timp, Narcisa i-a deschis proces lui Nicolae Guță, pentru a scrie negru pe alb, pe un document oficial, că fiul ei va avea domiciliul la ea. Deranjat de acțiunile fostei partenere, manelistul a răbufnit și i-a intentat și el un proces brunetei.

Manelistul susținea în 2021 că îi este tot mai greu să ia legătura cu fiul lui și cu Narcisa.

„Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasibil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea.

Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr, este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea este depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, dezvăluia manelistul, conform VIVA!