Dana Roba a trecut de la nopțile petrecute în cluburile de lux din Capitală la învățările lui Dumnezeu. Aceasta a mărturisit că într-o zi a avut o revelație și de atunci, urmează poruncile date de credință. 

Dana Roba: ,,În mine se zbăteau două duhuri”

De curând, Dana Roba a acordat un interviu pentru Antena Stars, unde a vorbit despre decizia de a se pocăi. Fosta iubită a lui Nicolae Guță i-a surprins pe toți când a renunțat la hainele mulate și nopțile pierdute în cluburi, pe ritmuri de manele. Acum, Dana Roba s-a apropiat de învățăturile lui Dumnezeu. Totul a pornit de la o revelație pe care aceasta a avut-o într-o zi de duminică. În prezent, Dana Roba regretă ceea a făcut și speră toate păcatele sale să îi fie iertate.

„Într-o duminică m-am trezit și am spus ,,De astăzi mă pocăiesc”. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani”, a spus Dana Roba la Antena Stars.

„ Îmi este rușine să le spun oamenilor de păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat. (…) A doua zi după botezul meu, l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa ,,Dana, ți-am iertat toate păcatele”. A fost cea mai puternică întâlnire a mea cu Dumnezeu”, a spus vedeta.

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, schimbare radicală! Cum arată după ce s-a pocăit și ce decizie a luat în privința înfățișării sale
Social media

Moartea mamei, motivul pentru care s-a apropiat de credință

Chiar dacă au trecut ceva ani de când mama sa nu mai este, fosta iubită a lui Nicolae Guță a precizat că acesta este unul dintre motivele pentru care a decis să urmeze calea credinței. Moartea celei care i-a dat viață a destabilizat-o pe Dana Roba. În momentul în care a aflat că mama sa este bolnavă, aceasta și-a dorit să se pocăiască, încă ceva a reținut-o și abia după zece ani a decis să asculte de învățăturile lui Dumnezeu.

„Sunt aproape 10 ani de când a decedat mama mea. Și ăsta este un motiv pentru care eu m-am pocăit. După ce a decedat am simțit că jumătate din inima mea nu mai funcționează. (…) M-am supărat pe mine. Înainte să moară a fost o femeie la noi în casă și a spus așa: ,,Duminică o să treci printr-o încercare, dar a spus Dumnezeu că dacă copiii tăi se vor pocăi vei fi vindecată, dar dacă nu, Dumnezeu te va face aur curat”. Nu cred că au trecut 2 luni și mama mea a aflat că are cancer în fază terminală. Voiam să mă pocăiesc atunci, dar nu puteam. Dumnezeu a făcut așa ca să înțeleg de fapt, că singura soluție în singurătatea este Dumnezeu”, a povestit fosta asistentă TV.