Relația lui Nicolae Guță cu Beyonce de România a fost pentru multă vreme subiect principal. În prezent, cei doi nu mai păstrează legătura și se pare că manelistul nu s-ar interesa de fiica sa. 

Ce pensie alimentară primește micuța Anais de la Nicolae Guță

Blondina spune că manelistul nu se mai interesează de fetiță și că îi plătește doar 270 de lei pe lună pensie alimentară micuței. Beyonce de România este nemulțumită de cât primește fiica sa de la manelist. Nu doar pensia alimentară mică este o sursă de nemulțumire pentru blondină, ci și faptul că manelistul nu și-a mai căutat fiica. Beyonce de România a mai precizat că doar prin intermediul celorlalți frați ai micuței, manelistul află detalii despre fiica sa. Ceea ce o deranjează pe blondină este faptul că nu există un interes direct arătat fiicei sale.

„Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine. O trimite șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, a spus Beyonce de România la Antena Stars.

„În decembrie au vorbit la telefon ultima dată, înainte de Crăciun. I-am dat numărul de telefon să o sune când vrea el. Nu îi dă voie, că este într-o relație. Noi ținem legătura cu frații ei care locuiesc la Petroșani și probabil așa mai află el de ea. (…) Nu am nicio legătură cu Narcisa, nu ne-am mai căutat una pe cealaltă”, a mai precizat fosta iubită a lui Nicolae Guță.

Învârte banii cu lopata, dar e zgârcit cu propriul copil! Ce pensie alimentară îi plătește Nicolae Guță fiicei sale pe care o are cu Beyonce de România
Arhivă

Motivul pentru care manelistul nu mai ține legătura cu fosta iubită și nici cu fiica sa

Pe de altă parte, Nicolae Guță mărturisește că are pe cineva în viața lui și nu vrea ca un alt conflict să izbucnească. Nicolae Guță a precizat atunci că atât Beyonce de România, cât și micuța Anais sunt binevenite în casa lui.

„Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise. Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic”, spunea manelistul la Antena Stars.