Imagini șocante din interiorul unui avion care se îndreaptă în cădere către Oceanul Atlantic din cauza unei defecțiuni.

Poate că și ție îți place să zbori cu avionul, fiind un mijloc de transport mai rapid și sigur, însă pot fi și cazuri extreme. Avioanele pot avea probleme și ajung să se prăbușească. De cele mai multe ori, acestea sunt fatale pentru cei mai mulți dintre pasageri. 

Un tânăr a filmat momentul cand s-a dar alarma de urgență într-un avion deasupra Oceanului Atlantic, iar avionul se îndrepta în jos. Imaginile sunt șocante.

Călătorii sunt speriați și încep să țipe fiindu-le frică de ce ar putea urma.

Ce s-a întâmplat cu avionul

În urmă cu ceva timp, un avion  care plecase din Andrews, Carolina de Sud cu destinația Governor’s Harbour, Bahamas (MYEM) a avut probleme tehnice care și din păcate a aterizat în Oceanul Atlantic. Contactul radar a fost pierdut cu un Piper PA-31T S-a aflat că avionul a avut impact asupra oceanului. Pilotul și patru pasageri nu au fost găsiți și se presupune că au fost răniți mortal.

S-a raportat că avionul a plecat de la baza sa de origine, o pistă privată din Andrews, Carolina de Sud. Avionul a traversat coasta și a început o urcare la o altitudine atribuită de 25.000 de picioare. Aproximativ 23 de secunde mai târziu, după mai multe solicitări ale controlului aerian de a repeta transmisia radio, pilotul a răspuns: „coborâm”. Aproximativ 15 secunde mai târziu, la o altitudine destul de joasă. Aproximativ 35 de secunde mai târziu, pilotul a transmis „mesaj de urgență, cinci mile”, și nu au mai fost înregistrate transmisii.

FAA a emis o notificare de alertă și un efort de căutare a fost efectuat de către Paza de Coastă a SUA. Unul dintre avioanele de căutare a raportat o strălucire de petrol pe suprafața apei în apropierea ultimelor coordonate cunoscute; cu toate acestea, nici avionul, nici resturile nu au fost localizate.

O analiză preliminară a înregistrărilor meteo a relevat că nu existau precipitații în zonă la momentul accidentului. Imaginile din satelit au reprezentat un strat de nori la nivel mediu în zonă. Un aviz de informare meteorologică a aviatorilor pentru turbulențe moderate a fost în vigoare pentru regiune. Rezultatele modelului atmosferic au caracterizat atmosfera ca fiind stabilă.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.