Nicolae Guță a avut relații de dragoste cât se poate de tumultoase cu mai multe femei din România. Printre acestea se numără și Georgiana Mădălina Dumitriu, cunoscută și ca „Beyonce de România”. Iată cum arată acum fosta iubită a manelistului.

Mădălina Georgiana Dumitriu, așa cum e cunoscută pe numele ei real, s-a despărțit de Nicolae Guță după ce a adus-o pe lume pe Anais. „Beyonce de România” a recunoscut de multe ori că nu mai păstrează deloc legătura cu celebrul manelist.

social media

Cum arată acum Beyonce de România

Beyonce de România a mărturisit că nu mai discută cu îndrăgitul manelist Nicolae Guță. De asemenea, acesta nu dorește nici să-și viziteze fiica. Singurele momente în care pe Nicolae îl interesează de cea mică este în perioada sărbătorilor de iarnă. În rest, Mădălina Dumitriu crește singură fetița care acum are șapte ani.

Acum, Beyonce de România se poate mândri cu fiica sa peste tot și mereu îi spune cât de mult o iubește. Cât despre relația dintre Nicolae Guță și Anais, fiica sa, Mădălina Dumitriu a afirmat că nu mai păstrează legătura cu cea mică. Mădălina nu ar fi de acord ca Anais să se mai vadă cu tatăl ei. Mai mult, femeia se declară dezamăgită de dezinteresul pe care artistul îl prezintă atunci când vine vorba de fiica sa, Anais.

Chiar dacă a avut o relație tumultoasă alături de Nicolae Guță, Mădălina Dumitriu este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea se bucură de o comunitate mare de fani în mediul online, unde mai mereu o laudă pentru postările sale. Recent, Mădălina Dumitriu a postat pe contul ei personal de TikTok, un video cu ea de tip „before and after”. Ea a vrut să le arate celor care o urmăresc cum arată cu și fără machiaj. Videoul a strâns sute de mii de vizualizări și aprecieri. Acum, Nicolae Guță își poate băga unghia-n gât de ciudă!