Moment lacrimogen într-un metrou, după ce mecanicul și-a anunțat ultima cursă

Ultima zi de muncă este clar una dintre cele mai emoționante momente pentru toată lumea. La fel s-a întâmplat și în cazul unui mecanic de metrou. După ce a slujit o viață acestei meserii, și-a luat la revedere în cel mai înduioșător fel. Bărbatul a ieșit la pensie în aplauzele călătorilor.

Oamenii au aplaudat minute în șir

Mecanicul trenului de la Metrorex, Robert Cristian Bondar, și-a anunțat pensionarea printr-un mesaj inedit și, în același timp, cât se poate de emoționant. În ultima cursă a sa, bărbatul a ținut să părăsească metroul într-un mod complet neașteptat și pe care nu îl va uita niciodată.

Conducătorul a oprit într-o stație și înainte de a închide ușile, a spus un mesaj rar, ușor sacadat și copleșitor. El și-a anunțat pasagerii că aceasta este ultima sa cursă în calitate de mecanic al metroului.

„Bună dimineața!  Mă numesc Robert-Cristian Bondar și sunt mecanicul trenului dumneavoastră. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în ultimă mea cursă, înainte de pensionare!”, au fost cuvintele acestuia.

@staiunpic E usor sa aruncam cu ” hate” insa nu trebuie sa nu uitam sa fim oameni ca lume e multa…felicitari celor care au aplaudat!!!#5pasidebine ##misiuneatiktok #fyp #foryoupage #👏 ♬ original sound – StaiUnPic


Un călător a fost cel care a făcut publice imaginile. Bărbatul s-a arătat extrem de emoționat. El și-a exprimat respectul față de cel care tocmai și-a încheiat misiunea în aplauzele celor care i-a condus de-a lungul anilor.

Nu doar cei prezenți în metrou și-au expus aprecierea față de Cristian Bondar, ci și cei din mediul online. Internauții nu au ratat ocazia de a-l felicita și de-ai ura pensie îndelungată, precum și multă sănătate. Unii dintre ei i-au mulțumit pentru atenția cu care a condus atâta vreme. Însă, au recunoscut că au avut și onoarea de-al cunoaște.

„Domnului îi urez pensionare cât mai frumoasă”, Domnul Bondar este un om excepțional”, „De ce oare îmi vine să plâng, multă sănătate și vă mulțumim că ne-ați purtat în siguranță”, „Super, mi-a plăcut mult ideea” sunt doar câteva dintre mesajele celor de pe rețelele de socializare.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii