O tânără a avut parte de un șoc chiar înainte de nunta sa.

O tânără a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a comandat o rochie de pe internet! Nu era prima dată când făcea cumpărături online, așa că nu a bănuit nicio secundă ce se va întâmpla! 

O tânără a avut parte de un șoc imens după ce a desfăcut coletul în care se afla rochia de mireasă. Nunta este una dintre cele mai frumoase evenimente la care visează o fată. Toate fetele doresc rochia perfectă pentru aceste eveniment pe care nu-l vor uita niciodată. Însă, nu și în cazul de față, unde norocul nu a fost de partea tinerei.

Cum arată rochia de mireasă comandată de pe internet

Probabil multă lume așteaptă cu nerăbdare să sune curierul la ușă pentru a ridica coletul mult așteptat. Așa a fost și în cazul acestei tinere, care și-a comandat o rochie pentru una dintre cele mai frumoase seri din viața ei. Totuși, atunci când a deschis coletul, a avut parte de un șoc imens. Rochia nu arată exact ca în poze. Fetei nici nu i-a trecut prin cap că va avea parte de o asemenea „surpriză”. A mai comandat obiecte de pe internet, iar totul părea în regulă…până acum.

social media

Tânăra a fost la un pas să leșine. Rochia nu se potrivea nici 1% cu ceea ce văzuse în pozele de prezentare de pe site.

De ce nu este indicat să cumpărăm din mediul online

Desigur, atunci când cumpărăm anumite obiecte de pe internet, ne supunem anumitor riscuri. Dacă nu suntem atenți, putem da peste site-uri fake. Alegem produsul dorit, introducem cardul, iar produsul poate fi diferit față de ce am comandat, sau mai rău, nu va mai ajunge niciodată în posesia noastră. Dacă site-ul este unul suspicios, nu comandați de pe el!

Unele site-uri vă pot clona chiar și cardul bancar și poate fi golit în câteva secunde! Cel mai bine, obtați pentru magazinele fizice din centrele comerciale.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.