Momentul a fost surprins de un cameraman amator, însă imaginile au reușit să înduioșeze o lume întreagă.

Într-o agitație nebună a lumii, în care timpul, banii, cariera și statutul primează, doi bătrâni dovedesc că viața merită trăită din plin, chiar și la o vârstă înaintată, fără ca aceste aspecte ce țin de presiunea socială să mai conteze. Astfel, prin ipostaza în care cei doi au fost surprinși, transmit convingerea că bucuriile mărunte ale vieții se pot trăi oriunde, chiar și pe o bordură de la marginea drumului.

Ipostaza care a înduioșat internauții

Un cuplu de italieni trecuți vertiginos de vârsta de 70 de ani a fost surprins la marginea unei străzi din centrul Napoli într-o ipostază demnă de film. Bătrânul așezat pe bordură, își tine atent și tandru partenera de viață în brațe, în timp ce aceasta stă așezată pe asfalt. Cei doi par să se bucure din plin de o zi însorită, fără să aibă nevoie de alte efecte speciale.

Sursa foto:Instagram

Dacă unii găsesc bucuria în lucruri scumpe sau un prânz la un restaurant luxos, alții, ajunși la vârsta maturității nu ai nevoie decât de partenerul de viață alături pentru a se simți împliniți. Imaginea cuplului de vârstnici surprinși pe jos, în plină stradă a înduioșat internetul. Milioane de internauți au apreciat fotografia și alte sute de mii au scris comentarii pline de admirație la adresa celor doi protagoniști.

Adorabila scenă surprinsă de cameramanul amator a fost distribuită în mediul online pe numeroase conturi de socializare, pentru a ajunge la cât mai multe persoane. Cel mai probabil niciunul dintre vârstnicii ce s-au trezit peste noapte ca niște adevărați actori în propriul film, nu știu că ipostaza care pentru ei făcea parte dintr-o zi obișnuită, a devenit virală și mai ales, a fost apreciată de oameni din întreaga lume.

Astfel de momente în care bătrânii sunt surprinși pe stradă, trăind pur și simplu la maxim fiecare clipă n preajma persoanei iubite sunt într-adevăr o raritate.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.