Ai la dispoziție numeroase variante de a le oferi celor din jurul tău cadouri speciale, cu bani puțini

Perioada cadourilor bate deja la ușă, iar febra cumpărăturilor a cuprins pe toată lumea. Astfel, într-un an atât de dificil din punct de vedere financiar, cei mai mulți români caută cadouri ieftine. Dacă vrei să faci gesturi aparte pentru cei dragi de Moș Nicolae, optează pentru aceste variante. Deși nu îți vor aduce gaură în buget, le vor aduce bucurie.

Cadouri ieftine de Moș Nicolae – Geantă pentru echipamentul sportiv

Cu siguranță cu un astfel de cadou vei reuși să bucuri pe oricine. Atât în cazul domnilor cât și al doamnelor, acest accesoriu este indispensabil. Nu doar pasionații de fitness folosesc geanta sport pentru a merge la sală.

Aceasta poate fi folosită și in alte contexte precum bagajul de călătorie pentru următoarea vacanță. Din seria cadouri ieftine de Moș Nicolae poți alege și alte accesorii mai mici în același pachet cu geanta. Husa pentru telefon sau tabletă de exemplu este ușor de găsit chiar având print-uri la fel cu cele ale genții.

Lumânări parfumate

Cu siguranță doamnele vor fi de-a dreptul copleșite de acest dar. Femeile sunt mari cumpărătoare ale lumânărilor parfumate, mai ales tematice. Astfel, alege arome precum scorțișoara, brad sau menta pentru acest sezon. Cu siguranță acest cadou de Crăciun va fi valorificat chiar în perioada sărbătorilor de destinatar.

Cărți

Chiar dacă poate părea demodat să dăruiești cărți, gestul poate surprinde pe oricine. Alege volume de carte care se potrivesc personalității celui căruia alegi să îi faci această bucurie. Atât în cazul adulților cât și al copiilor, a dărui „din partea moșului” o carte va fi mereu un gest special.

Social media

Carduri de cumpărături

Dacă nu ești sigur de gusturile cuiva drag, optează să îi oferi posibilitatea de a-și alege cadoul personal. Îi poți oferi un card de cumpărături cu un un buget pe care tu să îl alegi. Multe dintre magazinele de haine, cosmetice, accesorii sau încălțăminte îți oferă această posibilitate.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.