Iată cât costă cazarea în Mamaia.

Este vară, iar mai toate vedetele din showbizul românesc preferă să meargă înn vacanțe, la mare. Așadar, de această dată, Liviu Vârciu și Anda Călin au decis că este momentul perfect pentru a se bucura de razele calde ale soarelui. Astfel, cei doi au plecat la mare, chiar într-o stațiune de pe litoralul românesc. Iată cât costă o noapte de cazare aici. 

Foarte multe vedete de la noi din țară aleg să-și petreacă concediul la mare…că doar de aia e vară! Așadar, Liviu Vârciu și Anda Călin s-au urcat în mașină și au pornit către litoralul românesc. Ei au ales să se distreze pe o plajă care este preferată de mai mulți turiști de la noi din țară.

social media

Stațiunea din România în care Liviu Vârciu și Anda Călin preferă să meargă an de an

Liviu Vârciu și Anda Călin au optat acest an pentru o vacanță destul de exclusivistă. Și nu, nu au plecat de la noi din țară. Este vorba mai exact despre stațiunea Mamaia. Când vine vorba despre prețuri, acestea sunt foarte piperate în această perioadă, însă te poți bucura pe deplin de razele calde ale soarelui, departe de agitația din oraș.

Fiind cunoscută ca o stațiune exclusivistă, tot mai multe vedete aleg să meargă acolo. Desigur că și prețurile sunt foarte ridicate față de celelalte stațiuni românești.

Așadar, dacă dorești să vii să te cazezi aici, trebuie să ai ceva bani la tine, în caz contrar, poți opta pentru alte stațiuni. Deci, penntru a te caza la un hotel de cinci stele în stațiunea Mamaia, trebuie să știi că prețurile nu sunt deloc „prietenoase”.

Pentru o noapte de cazare, va trebui să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 1.500. Mai mult, dacă vrei să mai scazi din preț, atunci te poți caza la un hotel de patru stele. Aici, o noapte de cazare costă 1.000 de lei pe noapte.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.