Probabil te-ai aflat și tu măcar o dată în situația de a pierde bani, iar acum te întrebi dacă decizia de a plasa pariuri a fost cu adevărat una bună.

Poate că te-ai distrat, dar pierderea banilor nu este niciodată ușor de suportat. Știm că totuși iubești să te joci în cazino, să rotești tamburii cu șeptari sau să faci strategii cu profit la Blackjack, așa că astăzi te vom ajuta să înțelegi care ar putea fi motivele posibile pentru care chiar ai ajuns să pierzi bani și astfel să schimbi câteva lucruri în strategia ta de joc. Ține cont de faptul că aceste motive ar putea să fie rezolvate diferit în funcție de jocurile la care joci sau strategia pe care o folosești.

Se joacă fără un plan prestabilit

Atunci când pariezi după ureche, nu ar trebui să ai nicio pretenție legată de câștiguri sau performanțe. Dacă te joci în cazinouri fără depunere și te aștepți să fii câștigător doar dacă intri și faci câteva rotiri, este posibil ca toate rezultatele tale să fie oferite chiar de către norocul pe care îl ai. Dar cât de mare este norocul atunci când îți oferă niște câștiguri, pe atât de mare va fi și dezamăgirea de care te lovești când observi că un șir lung de runde pierdute are șanse mult mai mari de a se înfăptui.

Pentru a continua să să eviți să te supui unor riscuri de genul acesta și să nu cazi în capcana crudă a norocului, echipa noastră de sfătuiește să mergi mereu în cazino având un plan bine stabilit. Nici măcar nu trebuie să fie unul foarte complex, dar cu siguranță trebuie să înceapă cu un buget. Iată ce poți face:

Înainte să mergi pentru prima dată în cazino, ține cont că nu deții un buget nelimitat și că trebuie să ai mereu grijă la câți bani poți pierde cu adevărat într-o sesiune de joc. Adică pe scurt, ai un oarecare plan pe care îl poți urma și după care te poți ghida pentru a avea sesiuni de pariere organizate. Iar atunci când totul este organizat, ești mult mai relaxat și te mai simți ca și cum ești presat de timp, de pierderea banilor sau de propriile decizii.

Alegerea jocurilor cu RTP mic

Oricât de bun ar fi un plan pe care îl pregătești zile întregi înainte de o sesiune de joc, nimic nu are sens atunci când jocul pe care l-ai ales este făcut astfel încât să nu te plătească deloc bine. Pentru a stabili dacă un joc este sau nu profitabil sau dacă are șanse optimiste pentru a te recompensa pentru efortul tău, trebuie să te uiți la un criteriu foarte important.

Acest criteriu sau factor măsurabil la care trebuie să te uiți atunci când îți alegi un joc de noroc, un slot, un joc de masă sau chiar un joc virtual, este RTP-ul. RTP este o abreviere de la Return To Player, adică rata la care jocul respectiv returnează către jucători banii investiți. Pentru cei care nu știu deja asta, toate jocurile de noroc așa sunt proiectate, pentru a returna jucătorilor banii investiți pe termen lung, valoare exprimată în procent, procent care nu este niciodată 100%. Așa câștigă fiecare cazino bani de pe urma jocurilor de noroc. Fiecare joc returnează aproximativ 95% din toți banii jucați.

Astfel, ceea ce te interesează pe tine este să te joci la jocuri cu un RTP cât mai apropiat de 100%. Ideal ar fi chiar să găsești un slot sau un joc de noroc unde RTP-ul este 99%. Nu vei obține instant câștiguri și profit, deoarece acest 99% este calculat pe termen lung, dar măcar știi că ai și acest factor de partea ta. În schimb, dacă faci un plan elaborat și alegi un slot cu RTP de 92%, nimic nu te mai salvează deoarece acea valoare este foarte scăzută.

Nu profită de bonusuri

Dacă nu ești un parior profesionist sau nu vrei chiar să faci o carieră din jocul la cazino, măcar încearcă să profiți de toate oportunitățile pe care le ai la îndemână pentru a-ți crește șansele de câștig. Nu are rost să te plângi de pierderi, dacă tu nu ai luat măcar în calcul faptul că ai putea să pariezi câteva sute de rotiri și câteva mii de lei, fără să scoți bani din propriul buzunar.

Dacă un cazino îți oferă ocazia de a obține un bonus atunci când te înregistrezi sau când faci prima depunere, de ce să nu îl revendici și să te bucuri de el? Folosește-le deoarece îți oferă sesiuni gratuite și te ajută să satisfaci pofta de pariuri.

Concluzie

Fii unul dintre pariorii atenți la detalii și încearcă să profiți de fiecare șansă pentru a realiza un profit, indiferent cât de consistent este acesta.