Momentul mult așteptat a sosit! Gigi Hadid a adus pe lume o fetiță sănătoasă și foarte frumoasă. Este primul său copil, iar emoțiile sunt mari.

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit oficial părinți pentru prima dată. Fetița lor a venit pe lume în decursul acestei săptămâni, iar fanii sunt deja înnebuniți după ea.

Cel care le-a comunicat fanilor vestea cea mare a fost Zayn. Fostul membru One Direction a postat pe contul său personal de Twitter o fotografie emoționantă în care ține mânuța fiicei sale. Alături, artistul a ținut să transmită un mesaj emoționant fanilor, în care și-a exprimat sentimentele și emoțiile de proaspăt tătic conform stiri24.biz

Gigi Hadid tocmai a devenit mămică pentru prima oară

„Fetița noastră este aici, sănătoasă&frumoasă să încerc să pun în cuvinte ceea ce simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Iubirea pe care o simt pentru această ființă micuță este prea mult chiar și pentru propria mea înțelegere. Sunt binecuvântat că am cunoscut-o, mândru să o numesc a mea & recunoscător pentru viața pe care o să o avem împreună.”, a scris Zayn fanilor săi.

Gigi și Zayn au făcut anunțul că vor aștepta un copil în luna Mai a acestui an

În cel moment, sarcina era deja destul de înaintată, având 20 de săptămâni. Mama modelului, Yolanda Hadid a confirmat ulterior că medicii au estimat că nepoata ei se va naște în luna Septembrie.

Cei doi tineri sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Vestea că așteaptă un copil a bucurat pe toată lumea, în special pe fanii lor care îi urmăresc constant. Surse apropiate au declarat chiar că Gigi și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă, iar în momentul în care a realizat că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de Zayn abia a așteptat să își întemeieze o familie.

Cu toate că este foarte tânără, Gigi Hadid este extrem de matură pentru vârsta sa. Rolul de mamă îi va veni ca o mănușă, fiind o fire foarte sensibilă și grijulie cu oamenii din jurul său și nu numai

Distribuie