ESTE OFICIAL! Supermodelul Gigi Hadid va avea primul copil. Cine este, de fapt, tatăl copilului

Gigi Hadid este în culmea fericirii și se vede asta și pe fața ei atunci când vorbește despre sarcină, dar fanii au remarcat un lucru foarte important.

Potrivit TMZ , modelul de 25 de ani are deja 20 de săptămâni de saracină, ceea ce înseamnă că este la jumătatea perioadei de sarcină. Ceea ce a fost puțin șocant pentru fani a fost faptul că ea nu a menționat nimic despre tatăl copilului, care toată lumea crede și speră că e Zayn Malik, actualul iubit al frumoasei Gigi Hadid.

„Gigi a păstrat secretul pentru o perioadă aşteptând să treacă câteva luni de sarcină.”, a spus o sursă pentru Entertainment Tonight, care a confirmat și vestea fericită.

În timpul unui intervu pentru emisiunea „The Tonight Show”, prezentatorul Jimmy Fallon a felicitat-o pe Gigi pentru sarcina sa, neconfirmată însă, până la acel moment. . Gigi Hadid a recunoscut a recunoscut până la urmă, prin răspunsul ei, că zvonurile sunt adevărate și că așteaptă un copil: „Mulțumesc foarte mult”.

De asemenea, modelul de top a adăugat că și-ar fi dorit să facă anunțul în alt mod, dar este „extrem de încântată și recunoscătoare pentru urările și sprijinul tuturor”.

Astfel, vedetele sunt în așteptarea unui copil, chiar dacă Gigi nu a afirmat nimic despre Zayn în intervenția ei din cadrul emisiunii lui Fallon. Întrebarea este totuși în picioare: „Este sau nu Zayn tatăl copilului?”

 

Lasă un răspuns

Plăcintă nemțească cu vișine și smântână

Paraclisul Maicii Domnului