Gigi Hadid este în culmea fericirii și se vede asta și pe fața ei atunci când vorbește despre sarcină, dar fanii au remarcat un lucru foarte important.

Potrivit TMZ , modelul de 25 de ani are deja 20 de săptămâni de saracină, ceea ce înseamnă că este la jumătatea perioadei de sarcină. Ceea ce a fost puțin șocant pentru fani a fost faptul că ea nu a menționat nimic despre tatăl copilului, care toată lumea crede și speră că e Zayn Malik, actualul iubit al frumoasei Gigi Hadid.

„Gigi a păstrat secretul pentru o perioadă aşteptând să treacă câteva luni de sarcină.”, a spus o sursă pentru Entertainment Tonight, care a confirmat și vestea fericită.

În timpul unui intervu pentru emisiunea „The Tonight Show”, prezentatorul Jimmy Fallon a felicitat-o pe Gigi pentru sarcina sa, neconfirmată însă, până la acel moment. . Gigi Hadid a recunoscut a recunoscut până la urmă, prin răspunsul ei, că zvonurile sunt adevărate și că așteaptă un copil: „Mulțumesc foarte mult”.

De asemenea, modelul de top a adăugat că și-ar fi dorit să facă anunțul în alt mod, dar este „extrem de încântată și recunoscătoare pentru urările și sprijinul tuturor”.

Astfel, vedetele sunt în așteptarea unui copil, chiar dacă Gigi nu a afirmat nimic despre Zayn în intervenția ei din cadrul emisiunii lui Fallon. Întrebarea este totuși în picioare: „Este sau nu Zayn tatăl copilului?”