O femeie din Statele Unite ale Americii a făcut un gest uluitor timp de 10 ani fără ca nimeni să știe. Atunci când s-a aflat, autoritățile au avut un șoc. Se pare că femeia a ținut cadavrul soțului său în frigider timp de aproximativ 10 ani. Motivul este de-a dreptul cutremurător, iar cazul a fost etichetat de către oameni ca fiind desprins din filmele de groază.

După moartea soțului ei, femeia a păstrat cadavrul în congelator. Cu siguranță nu te așteptai la un asemenea motiv. Se pare că femeia a recurs la acest lucru pentru a primi de pe urma bărbatului o indemnizație de veteran în valoare de 170.000 de dolari.

Suma de 170.000 de dolari constituia indemnizația de veteran a soțului ei

Conform informațiilor oferite de presa internațională, femeia nu mai fusese văzută de către oamenii din împrejurimi de mai multe zile. Aceștia au anunțat organele legii, iar când au ajuns la fața locului pentru a cerceta ce s-a întâmplat cu femeia, se pare că aceasta decedase.

Ulterior, cel de-al doilea șoc pe care autoritățile l-au avut, a fost atunci când au deschis frigiderul. Acolo era ținut trupul soțului femeii de mai bine de 10 ani. Motivul a fost cel al obținerii unei indemnizații de veteran a acestuia în valoare de 170.000 de dolari. Se pare că femeia primise această sumă de pe urma soțului ei timp de 10 ani.

Gestul extrem al unei femei i-a șocat pe oamenii legii. De ce a ținut aceasta, timp de 10 ani, cadavrul soțului în frigider
pixabay.com

Nu se știe încă motivul pentru care femeia a decedat

Oamenii legii nu au putut constata încă, care este motivul pentru care s-a stins din viață. În plus, nici pentru moartea soțului ei nu se știe încă de ce nu s-a sesizat nimeni atâta vreme. Mai mult, aceștia au descoperit în casa femeii un document ce atestă faptul că femeia nu a fost complice la moartea soțului ei. Se pare că bărbatul lăsase scris înainte să moară că soția lui nu are nicio vină pentru decesul său.