Mai multe persoane au decis să renunțe la Mc Donalds după ce au văzut ce imagini circulă pe internet

Industria fast-food este una dintre cele mai solicitate din sectorul alimentar. Iar dintre toți, Mc Donalds este în topul preferințelor, în special în rândul americanilor. Dar un videoclip viral i-a făcut pe mulți să-și schimbe părerea. Au observat un detaliu care ia convins să nu mai consume niciodată un preparat de acolo.

Atunci când ești pe grabă sau pur și simplu ai poftă de ceva de mâncare gustos și ieftin, mâncărurile de tip fast-food sunt opțiunea pentru milioane de oameni din întreaga lume. Iar restaurantul ce mai vizitat și răspândit este, bineînțeles, Mc Donalds, care i-a cucerit pur și simplu pe americani.

Doar că în spatele sandvișurilor gustoase, nu stau mereu cele mai corecte metode de preparare. Mii se oameni au rămas îngroziți când au văzut cum este pregătit un tip de mâncare celebru: cheeseburgerul.

Mai exact, este vorba de un videoclip apărut pe platforma de socializare TikTok. Unul dintre angajații Mc Donalds a împărtășit cu urmăritorii săi cum pregătește gustosul preparat. Doar că în loc să le facă poftă, a reușit să-i convingă să nu mai mănânce niciodată la aceste restaurante.

Cum se prepară cheesburgerii la Mc Donalds

Preparat la foc rapid, cheeseburgerul nu era nicidecum apetisant. Ingredientele au fost aruncate la întâmplare, iar oamenii nu au putut să nu observe cât de sărăcăcios arăta. Dar cel mai tare i-a afectat un detaliu legat de igienă: tânărul nu purta deloc mănuși de protecție. Asta chiar dacă este o normă impusă în toate bucătăriile restaurantelor.

La câteva ore, videoclipul a ajuns viral în toată lumea. Și după ce tot mai mulți au declarat că nu mai calcă într-un restaurant Mc Donalds, imaginile au fost șterse. Dar pe TikTok există zeci de astfel de filmulețe, în care se observă că mănușile lipsesc cu desăvârșire.

Un exemplu poate fi și videoclipul de mai jos. Sub pretextul că organizează o competiție de împachetat, mai mulți angajați pregătesc cheesburgeri fără mănuși.

@mcdonaldsm_ who do you think wrapped it the best ??🍔 comment below #cheeseburger #mcdonalds #work #crew #funny ♬ Afraid To Feel – LF SYSTEM

Gata cu McDonald’s pentru mine, pentru că nu mai poartă mănuși, niciodată., a scris unul dintre ei. 

Este nevoie de mănuși, dar și de mai multe murături, vă rog.,  a adăugat un al doilea. 

Mănuși, unde?, a întrebat un al treilea. 

McDonald’s întotdeauna îi fură pe oameni din murături., a adăugat altul. 

Share.