Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se ceartă încontinuu.

E scandal imens între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu! De când s-au despărțit, cei doi o țin numai într-o ceartă. De data aceasta, mărul discordiei a fost faptul că vedeta nu i-a permis afaceristului să iasă din țară cu copiii lor. Foștii parteneri și-au aruncat iar cuvinte greu de imaginat pe rețelele de socializare. 

Claudia Pătrășcanu l-a denunțat pe Gabi Bădălău la Poliția de Frontieră

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu mai contenesc cu scandalurile! Afaceristul a răbufnit recent, asta după ce interpreta nu i-ar fi permis acestuia să plece din țară împreună cu copiii lor. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Potrivit explicațiilor date de iubitul Biancăi Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu ar fi făcut tot posibilul ca el să nu plece din România, alături de micuții lor. Pe pagina lui personală de Instagram, milionarul a povestit că avea dreptul să ia copiii la el timp de 2 săptămâni, însă fosta lui soție nu a fost de acord cu această decizie.

foto: instagram

Afaceristul a plecat în vacanță cu micuții lui

Se pare că solista a vrut să-i strice vacanța cu băieții săi, drept urmare, a anunțat Poliția de Frontieră să nu-i permită afaceristul să iasă din țară. În cele din urmă, Gabi Bădălău a putut să-i scoată pe copii din țară, datorită unei hotărâri judecătorești.

„Ultimele două săptămâni din august e vacanță mea cu băieții. Cum a început teroarea personajului Claudia scandal.

1.Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentur a-mi petrece cu ei această vacanță…După ce am avut ceva de tras la Poliție, la Protecția Copilului am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună.

2. Nu a vrut să-mi dea procură notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță.

Bădălău s-a plâns de atitudinea fostei partenere

3. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanției. 

4. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.

A înștiințat Poliția de Frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara… ea tot a încercat să strice vacanța copiilor”, a mai scris el.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.