Celebrul cuplu a reușit să răzbată numeroasele impedimente care au stat în calea fericirii lui

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt mai uniți și fericiți ca niciodată. Cei doi au plecat într-o vacanță romantică în Grecia. Dacă până acum, aceștia preferau să își țină relația departe de ochii curioșilor, acum ambii au publicat imagini din vacanță.

Fotografiile care o vor scoate din minți pe soacra Biancăi

În urmă cu doar câteva zile, un nou scandal exploda în media. Acesta îi avea în prim plan pe Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Persoanele cheie ale acestui context erau mama afaceristului Bădălău precum și sora lui. Mai exact, câteva conversații private dintre cele două fiind înregistrate și „aruncate” ulterior în presă.

În înregistrările audio respective, soacra Biancăi nu are cele mai alese cuvinte legate de relația celor doi. Mai mult, mama afaceristului o numește „zdreanță” în cadrul conversațiilor respective.

Imediat după apariția dialogurilor în presă, Gabi Bădălău a declarat că nu este deloc interesat de opinia mamei și a surorii lui. Afaceristul a menționat că alegerea femeii din viața lui este o chestiune personală care nu privește pe nimeni altcineva.

Sursa foto: Instagram

Acum, milionarul întărește și mai mult cele declarate zilele trecute. Dincolo de părerea familiei lui despre Bianca, acesta a plecat însoțit de ea în vacanță. Cei doi au ales o destinație superbă a Greciei: Mykonos. Bianca a publicat pe Instastory o imagine în care apare de mână cu iubitul ei, pe malul mării. Fotografia reflectă de fapt umbrele celor doi amorezi plimbându-se de mână pe plajă.

Se pare că nimeni și nimic nu poate sta în calea fericirii celor doi iubiți, nici măcar familia acestuia. În înregistrările respective, mama lui Gabi Bădălău îl acuza indirect că nu ar petrece timp cu copiii lui din cauza Biancăi.

Deși relația cu creatoarea de modă pare mai așezată ca niciodată, Gabi Bădălău nu are parte de liniște. Asta pentru că scandalurile cu fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu sunt, așa cum susține el, la ordinea zilei.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.