Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare departe de final, mai ales după acuzațiile aduse făcute de afacerist la adresa fostei sale partenere de viață.

Situația dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu nu pare să se rezolve prea curând. Omul de afaceri a răbufnit, după ce fosta parteneră de viață nu i-a permis să își ia copiii în vacanță, așa cum ar fi avut dreptul. Bărbatul le-a povestit internauților prin ce situație a trecut astăzi, atunci când trebuia să își ia băieții de la Claudia Pătrășcanu. 

Claudia Pătrășcanu, acuzată că nu a respectat hotărârea judecătorească

Într-un mesaj postat pe Instagram, omul de afaceri a mărturisit că fosta soție își dorește să provoace doar scandal. În opinia sa, vedeta nu s-ar gândi că le face rău copiilor în acest fel.

Mai exact, Gabi Bădălău susține că a existat o înțelegere la mijloc pe care fosta soție nu a respectat-o. Omul de afaceri și-a dorit să petreacă vacanța alături de copii. Acest lucru a fost stabilit în urma unei hotărâri judecătorești, iar Claudia Pătrășcanu este acuzată că nu a respectat-o.

„Să vă povestesc o altă mizerie făcută de Claudia…scandal. Chiar în aceste momente sunt la ea la poartă în comuna Agigea pentru a lua copiii la mine două săptămâni, în vacanța de vară, programul stabilit în baza unei hotărâri definitive și irevocabile. 

Ieri, când am vorbit ultima oară cu băieții erau nerăbdători să vin, să ne vedem și am stabilit cu ei și mama lor că ajung azi la Constanța, după ora 12:00. 

De trei ore stau la ea la poartă. Nu răspunde nimeni, am sunat pe telefonul copiilor. E închis, mama Claudiei nu îmi răspunde. Efectiv, sunt îngrijorat, nu știu nimic de băieți”, a mărturisit Gabi Bădălău, pe Instastory.

Gabi Bădălau și Claudia Patrășcanu, un nou scandal! Afaceristul n-a mai putut să-și ia copiii în vacanță: „Își bate joc”
Instagram

Pe lângă acuzațiile aduse fostei soții, Gabi Bădălău este decis să lupte pentru copii și să anunțe autoritățile. Omul de afaceri se declară iritat de comportamentul vedetei, despre care spune că își dorește doar scandal.

În urma acestei situații, bărbatul a luat legătura cu avocații. Afaceristul a povestit că a fost nevoit să apeleze la ajutorul lor, pentru că nu a putut să o contacteze pe Claudia Pătrășcanu sau pe mama acesteia.

„Claudia vrea doar scandal, vrea doar să își bată joc și să facă circ, iritată fiind că Judecătoria Constanța mi-a încredințat băieții, pentru a pleca în vacanță în Turcia, unde a făcut apel. 

Am încercat să vorbesc cu avocații ei și degeaba. O să fiu nevoit să înștiințez Protecția Copilului, să sun la Poliție pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești…și cam atât…birocrație. Pur și simplu, își bate joc de tot și nu e conștientă că așa le face rău copiilor”, a mai povestit Gabi Bădălău.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.