A ieșit din rol! Derapajele verbale ale lui George Burcea nu au fost trecute cu vederea. Replicile în care și-a îndemnat urmăritorii săi de pe rețelele de socializare la violență, afirmând ca femeile ar trebui bătute, nu fac parte dintr-un scenariu de film. 

Declarațiile lui George Burcea le-a șocat pe anumite activiste feministe din România, printre care și Alina Dumitriu, care l-a făcut praf pe fostul soț al Andreei Bălan. Pe de altă parte, unii colegi de breaslă ai lui George Burcea au ținut să-i ia apărarea acestuia.

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui George Burcea, după ce a instigat la violență domestică

Miercuri, 24 noiembrie, în cadrul emisiunii ”Acces Direct’, Florin Dumitrescu a avut o intervenție telefonică și a făcut afirmații în cazul lui George Burcea. Readucem aminte faptul că în urmă cu un an, cei doi actori au avut un conflict și și-au aruncat cuvinte dure.

Acum, însă, Florin Zamfirescu a mărturisit că susține discursul lui George Burcea, în care îndeamnă bărbații la violență domestică, menționând că fetele care l-au criticat pe rețelele de socializare meritau o pedeapsă mai aspră, nu decât simple vorbe.

”Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din câte am înțeles scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede. Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosita sau bine folosita.

Eu as vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit. Noi trăim niște vremuri îngrozitoare, politice, financiare. Acum ne-am găsit pe George Burcea, are și el niște reacții. Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea. A lovit pe cineva, nu a lovit.”, a declarat Florin Zamfirescu, în direct, la Antena 1.

foto: Instagram

Florin Dumitrescu s-a certat cu activista Alina Dumitriu, în direct

Tot în cadrul emisiunii ”Acces Direct’, activista Alina Dumitriu, care s-a autosesizat împotriva lui George Burcea, a făcut și ea mărturisiri. Alina Dumitriu a sărit la gâtul lui Florin Zamfirescu, afirmând că i se pare deplasat să-i ia apărarea lui Burcea.

„Ceea ce a făcut George Burcea este o faptă penală. Această ieșire a lui George Burcea este groaznică, are și doi copii. Nu mai voiam să îi fac plângere penală, dar m-am răzgândit. Mâine dimineață o sa merg sa fac. Dumneavoastră îl și încurajați, ar trebui să îl sunați, să nu se mai manifeste asa în spațiul public”, a declarat Alina Dumitriu, la Antena 1.