Viviana Sposub s-a trezit la ultima sa postare de pe Instagram cu mai multe mesaje de critică decât obișnuitele complimente. Concurenta de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” postase o filmare de care se mândrea din cadrul concursului, însă mare i-a fost mirarea când a citit comentariile fanilor.

Se pare că imaginea frumoasei brunete este de asemenea, afectată de derapajul iubitului ei din spațiul public. Doamnele și domnișoarele au umplut-o pe vedetă de întrebări personale și remarci despre demnitatea ei de femeie care nu există din moment ce iubește un „monstru”.

Viviana Sposub, „bombardată” cu mesaje după ce George Burcea a instigat la violență împotriva femeilor: „Sunt curioasă ce părere ai tu”
Instagram

Ce comentarii a primit Viviana Sposub pe Instagram?

O internaută i-a cerut să-i explice ce crede despre abuzul verbal făcut de George Burcea despre instigarea la violență față de femei. De asemenea, a amenințat-o că dacă îi va șterge comentariul înseamnă că nu are respect față de ea sau de toate femeile care sunt în această situație delicată.

„Viviana ce ai de spus despre faptul că iubitul tău scoate în evidență faptul că femeile ar trebui bătute zilnic de bărbații lor când ajung acasă și că asta le dorește el, femeilor care fac mișto de el că gătește, un bărbat care să le bată cu scaunele când vine de la lucru. Poate nu te privește dar eu tot sunt mega curioasă ce ai tu de spus în privința asta, că ești femeie și poate ar fi nice să te adresezi acestui subiect, fiind persoană publică și cu atâta influență.”, a scris femeia.

Cu toate acestea, reacțiile negative ale fanilor nu sunt neapărat la adresa brunetei. Singurul lucru pentru care o judecă este că a ales să își susțină iubitul. De fapt, mai multe persoane o compătimesc și se îngrijorează ca nu cumva să aibă parte de asemenea tratament din partea lui Burcea.

„Cum poți măi fată să stai cu ăla? Cum? Ești tânără, ești frumoasă, poți mult mai mult decât un bărbat însurat cu copii! Ridică-ți standardele.”, „Fugi cât încă mai poți de Burcea… că în viitorul apropiat te vedem pirat sau panda la tv 🤦🏽‍♀️” au mai adăugat fanii pe Instagram.

George Burcea și-a ceurt iertare tuturor femeilor!

Burcea și-a cerut scuze public pe Instagram față de toate femeile pe care le-a jignit, față de fiicele lui, față de mamă și mai ales față de Viviana, iubita lui. Părerile de rău și promisiunile făcute parcă în stil electoral nu prea au avut însă succes la fane.

Astfel, acestea au inclus-o și pe Viviana Sposub în scandalul creat. Din nefericire, nu se știe dacă pe viitor George va mai fi sau nu iertat. Citește ce a scris George Burcea pe Instagram.